Bamb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle içinde bulunduğun durumdan en kısa zamanda kurtularak mutlu ve dertsiz günlere ulaşmanı temenni ettiğimi söylemek istiyorum.
Bir sürü şey yazdım sildim ama özetle sana şunları söyleyeceğim.
Evet konuyu kavramışsın senin senden ve eşinden başka dostun yok malesef bu zorlu günlerinde eşin sana destek oluyor ve bu günleri atlatacağınızı düşünüyorsa sana güzel haberlerim var bu sıkıntılı günleri atlatacaksınız. Ancak bunu başarmak için yapman ve yapmaman gereken şeyler var yapmaman gereken şeyi söyleyeyim şu ana kadar ne iş yaptıysan o işi artık yapmamalısın yani 40 50 liraya saatlerce şöförlük yapmak v.s. çünkü bu işlerle uğraştığın için bu durumdasın ve görünen o ki bi işe yaramıyor.
Yapman gerekenlerin başında ise digital ortamda iyi bir şekilde yapabildiğin her ne var ise forumda bir konu aç ve bu gönderi altında konuya dahil olanları etiketle ve konudan haberdar et bu sayede ilk etap için ivme kazanacak parayı kazanırsın bu parayla acil fatura v.b ne varsa onları hallet kalanı kenarda nakit olarak dursun sonrasında gözünü dört değil 8 açarak formu takip et insanlar en çok neye rağbet gösteriyor ticaret en fazla nerelerde dönüyor takip et ve yavaş yavaş o işlere yönel ve daha önce iş yaptığın insanları yine haberdar et göreceksin yavaş yavaş nakit akışın fazlalaşacak bu arada takibi ve yeni fırsatları kovalamaya devam et bir kaç aya toparlanmış olursun sonrasında hedeflerini büyüte büyüte devam et.
Bu arada elektrik faturası ile ile ilgili sıkıntı ve çocukların ihtiyaçları ile ilgili acil gerekli bir şey varsa hiç çekinmeden özelden ulaşabilirsin.
Allah razı olsun inşallah hocam çok teşekkür ederim haklısınız ama yanlış anlamayın lütfen mecbur kaldım bilgisayarı telefonu sattım sonra bir iş için sermaye yapacaktım maalesef kaptırdım dolandırıldım sonrası her gün içeri giriyorum. Elimden bir çok iş gelir html css wp php editleme düzenleme network donanım bilgim iyidir. Hatta oyunlardan bile noah sistemi ile kazançlar elde ettim. Bir çok alandan anlarım ama işim varken yapmadım geç kaldım sonunda borç harç bulduğum parayı sermaya yapar kazanırız düşündüm 2 güzel iyi sözle kaptırdık. Geldi mi şükür her yerden üst üste gelir makine bozulur o olur bu olur. Birini çözemeden 4_5 sıkıntı çıkıyor.

MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rabbim yardımcınız olsun hocam, eş dost akraba bunlar boş şeyler ve sen bir gün dümenini düzelteceksin ve aklında sadece şu olsun eş dost akraba hiç birine yardım bile etme.
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun cümlemizin inşallah. Unutmam bugünleri.