Merhaba
İstenen ücret sizce normal mi her şeyin bir makul bir fiyatı vardır. Full kabin kurulumu istemedim bir cihaz kabine koyulup uzaktan bağlanmam için kvm vermeleri..
Merhaba,
Bizde ilgili verimerkezinden hizmet alıyoruz. Burada aslında anormal bir durum yok. Her verimerkezinin çalışma prosedürleri farklı. İlgili verimerkezi tamamen kurumsal yapılarla ve çok büyük markalar ile çalışıyor. Vodafone , TürkNet , Türk Telekom vb bu tarz verimerkezleri ile çalışssanızda durum farklı değil, hatta vodafoneda ücret dahi ödeseniz sizin kabininize hiçbir ama hiçbir şekilde müdahale etmiyorlar güvenlik gereği. Disk sökme takma işlemi dahi yapmazlar gelip sen işlem yapacaksın, yada verimerkezine şirket içi bir eleman bırakacaksın. Kaldı ki ben sözleşmenizi dikkatli okumadığınızı düşünüyorum, onlar ürünü alırlar muhafaza eder saklarlar, ancak kabinden sunucu sökme çıkartma , gelen sunucuyu kabine yerleştirme gibi işlemleri yapmazlar.
Merhaba,
Teknotel verimerkezinde 1'den fazla kabinetimiz var. Şimdiye kadar hiç bir donanımımız için ek bir ücret istenmedi.
Remote hands hizmeti istiyorsanız o ücretlendirilmiş olabilir. Alan sizin değilse co-location alıyorsanız o ücretlendirilmiş olabilir.