manas1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
batı dasanayi şehrinde iş aramayı düşündünüzm...
Doğu da Erzurum dayım hocam zaten yıllardır kendimi bildim bileli iş imkanları kısıtlı pandemiden dolayı daha da kötü durumda.

skurtoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ümitsiz olma allah her zorluğun arkasından mutlaka bir kolaylık verir belki yarın belki 1 hafta sonra belki 1 ay sonra ama kesin olarak gelir.
Şüphesiz hocam inşallah bu imtihanı yanlışa düşmeden daha çok zarar görmeden atlata biliriz.

dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun. bu gibi durumlarda telefonculara satma letgodan ya da forumdan konu açsaydın keşke. kutusunu açmadan alsan sorun olmazdı diye düşünüyorum.

ayrıca o gittiğin adam şerefszimiş tefeci telefoncular öyle yapmıyor x cihazı alıyorsun geri adama satıyorsun. genelde %60 veriyorlar sana . seni oraya yollayan adamın oyununa gelmişsin bence sen.

neyse olan olmuş. 7400 lira bişey değil. onun 6-7 katı borcu olanlar var bildiğim. hiç bir şey bilmiyorsan oturup gmail açıp onu satacaksın ya da forumdan fikir alacaksın. paran varsa adamsın çünkü 81 milyondaki yetişkinlerin %90 ı eğitimsiz karaktersiz parası olana yalakalık yapar olmayanı ezmeye kalkar. insan oğlu böyle.
Son gündü ödemek zorunda kaldım hocam fatura da vermediği için forumdan letgo dan alan olmaz diye düşündüm.
Hocam yanlış anlamayın lütfen ama maliye kredi kartı kredi borçlarım dünya varlık hayat varlık vs bir sürü yerde mevcut hangi işe girsem 2. Ay maaş icrası geliyor. Burda önemli olan 7400 değil o anki durum için binlira için 10 binde isteseler o psikoloji ile kabul ederdim akıl karı değil ama çaresizdim. 4 yıldır işlerim düzensizdi ama 6-7 aydır içeri giriyorum. Yani borç ödenecektir elbet en az tahmini 75 bin kadar vardır e devletten icra sorgusu atsam saymaya üşenirsiniz ama vallahi çoğu benim değil kefil olmuşum yardımcı olmuşum vs.

alp_dedee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 sene önce böyle bir konum var her şey düzelir gün gelir ama şunu unutma borç bitmez... halen aynı durumdayım üstüne de hastalıklar vurdu ve en çok da panik atak olmak koydu geçmiyor lanet olası şey Unutma her şey gün gelir düzelir ama yaşadıklarını asla unutma...
Yok haklısınız borç bitmez hocam. İnşallah hocam teşekkür ederim . Allah verdiği sağlıktan etmesin inşallah. Allah razı olsun teşekkür ederim. Unutulmaz bugünler ama rabbim iyi kullarından eylesin iyi kulları ile karşılaştırsın.

Jubilevski adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
200k civarı borcum var
4-5 yıldır 1 lira ödemedim varlık şirketine devrolmuş öyle duruyor herhangi bir işim yâda sabit gelirimde yok bir kaç senedir ama hayat herşeye rağmen güzel keyif almaya bak kafaya takma
Bir kaç tane benimde var hocam her biri farklı varlık firması avukat vs. çalıştığım zamanlar maaştan kesiliyordu. Sizin kadar yok ama 70 75 bin kadar kalmıştır benimde. Allah yardımcınız olsun umarım kurtarırsınız en kısa zamanda.