Sefer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda durumunuzu belirtken bir konu açın hocam.Altına yapabileceğiniz işleri yazın forumda bir çok arkadaş size iş verecektir.
Teşekkür ederim Allah razı olsun eminim bir çok arkadaş İş verecektir. Yanlış anlaşılmasın ama İş yapacak bilgisayarım telefonum yok satmak zorunda kaldım.

TeK_Cizgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam seni çok iyi anlayan birisi olarak ben de aynısın belki de daha fazlasının yaşayan biriyim yaklaşık 25 günü geçti hala bir işim yok real de. Borçlar iyice yükseldi her şeyi geçtim sıfır çocuklarım için ayakta duruyorum öyle bir zaman içindeyiz ki burada allah herkesin yardıncısı olsun rabbim herkese hayırlı kapılar açsın. iNŞ Bu forum ailesinde gerçekten de gönlü zengin insanları size vesile kılar yüce rabbimiz.

Allah yar ve yardımcımız olsun
Allah razı olsun cümlemizin inşallah sizin de Allah yardımcınız olsun. Umarım en kısa zamanda güzel bir iş nasip eder Rabbim. Çocuklar olmasa zaten bu kadar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

alielma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes 10 tl atsa borcunuz biter bence. Küçük bir dayanışma yapılabilir. ben varım şahsen.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim düşünmeniz bile yeter sağolun ama yardım için falan açmadım yaşayıp göreceğiz inşallah bakalım sonu hayrolur.

ozgun58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sözüm tüm iyi insanlara bu zor günlerde birbirimize destek olmicazda ne zaman olucaz herkes arkadasa destek olursa sevinirim kimi duasıyla kimi parasıyla kimide konuya yorum yazarak üstte tutarak, sevgi ve iyilikjten ayrılmayın
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Allah var etsin. Sağolun hocam.

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcın olsun.
umarım tez vakitte toparlarsınız kendinizi.
bu vaitte maddiyatı dağıttıysanız işiniz zor.
İnşallah hocam teşekkür ederim Allah razı olsun. Sağolun.