Netsa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Teknotel ile çalışan varmı ıp anosu için 1000 TL istediler ilk başta söylemedikleri için zar zor ikna eeip almadılar şimdide swich gönderdik swich takmak için 2 bin tl istediler bir çok veri merkezi ile çalıştık ücretsiz yapılıyordu sizce bu normal mi?

Ücretli yapılıyor diyelim 2 bin tl nedir anlamadım gittii.??
Merhaba,

Bizde ilgili verimerkezinden hizmet alıyoruz. Burada aslında anormal bir durum yok. Her verimerkezinin çalışma prosedürleri farklı. İlgili verimerkezi tamamen kurumsal yapılarla ve çok büyük markalar ile çalışıyor. Vodafone , TürkNet , Türk Telekom vb bu tarz verimerkezleri ile çalışssanızda durum farklı değil, hatta vodafoneda ücret dahi ödeseniz sizin kabininize hiçbir ama hiçbir şekilde müdahale etmiyorlar güvenlik gereği. Disk sökme takma işlemi dahi yapmazlar gelip sen işlem yapacaksın, yada verimerkezine şirket içi bir eleman bırakacaksın. Kaldı ki ben sözleşmenizi dikkatli okumadığınızı düşünüyorum, onlar ürünü alırlar muhafaza eder saklarlar, ancak kabinden sunucu sökme çıkartma , gelen sunucuyu kabine yerleştirme gibi işlemleri yapmazlar.