Merhaba...
Tez için min 650 üniversite öğrencisine anket uygulamam lazım 10 dk'lık online bir anket (
bu anket) ama ne ücretli ne ücretsiz bir çözüm bulamıyorum.
Çeşitli ünileri gezip onlara tek tek uygulamak ise imkansız, ne öğrenci var ne öğrenci de olsa buna imkan var...
Güvenilir bu konuda anket şirketi bulamadım Survey Monkey falan var evet ama bu şirkette 600 kişi için 30 bin TL ücret çıkardı. Yani bir kişi için 50 TL ödememi istiyor.
Çevremden özellikle üniversite hocalarından destekler aldım ama bir yere kadar. 150 kişi bulsam 500 kişi daha nereden bulayım.
R10'da falan ücretli yaptırayım diye düşündüm, herkese para vermek mümkün değil. Yada birine toplu para verip iş olarak yaptırsan bu seferde veriler sağlıklı olmaz muhtemelen para için alakasız kişiler doldurur. Ne yapacağımı şaşırdım.
Burada üniversiteli arkadaşlara özel çekiliş düzenlesem, destek veren arkadaşlara hediyeler versem sorun olur mu? Çekiliş için sahte bilgi giren olmazdır sanırım... Bir de çekiliş kuralları açısından sorun teşkil eder mi böyle bir durum?
Yada başka nasıl çözebilirim... Gerçekten bunaltıcı... Başka çözüm önerisi olan var mı? Bu süreçlerden geçenler nasıl yapıyor? Benim ulaşmam gereken kişi sayısı çok evet ama tek ben bu kadar geniş bir kitle ile çalışmıyorumdur herhalde....
Fikirleriniz benim için değerli, lütfen paylaşın...