Bu forumda 1 yılı aşkın süredir çok iyi insanlar tanıdım, çok harika da bir yönetim ekibimiz var. Ancak bazıları var ki kendilerini PİR sanıyor. Konu açıyoruz ve konuda özellikle ALIM DIŞINDA yorum/öneri/şikayet için YORUM YAPMAYINIZ PM ATINIZ diye ancak bir arkadaş gelip hem saçma bir yorumda bulunuyor hem de bunu 2 kez tekrarlayıp sonra çıkıp gidiyor tüm konu çöp oluyor.
PONZİ Script nedir? Bir scripte nasıl PONZİ denilir? SİTE SAHİBİ bir sistemi kapatıp gitmediği sürece bir sistem PONZİ olamaz! O zaman görev yap kazan scriptlerinde ödeme yapmayan siteler olunca script yazılımcısı da PONZİCİ olsun böyle bir dava var mı yahu? Ayrıca böyle bir görüşün varsa PM at arkadaşım oraya özellikle yazmışız YORUM YAPMA ALIM DIŞI diye. Bu nedir böyle ben anlamıyorum gerçekten.
Herkese saygılar , iyi forumlar
Konu baltalandığında durumu kategori moderatörüne report edersiniz alakasız mesajlar silinir.
Bunun için özel olarak konu açmanıza gerek yok.
Bir sistemin ponzi olması için de illa kapatıp gitmesi gerekmez.
Zaten çalışırken aklı başında insanlar yapılan iş ve elde edilen ya da vaadedilen kazancı karşılaştırıp işin ponzi olup olmadığını söyleyebilir.
Sisteminizin ne olduğun bilmiyorum ama sisteminiz ponzi sistemi olarak kullanılabilecek niteliklere sahipse düzenleme yapmanızı öneririm.