Script ücreti: 750 TL
Teknik destek: Basit bir script olduğu için teknik destek ve geliştirme konusunda taahhütte bulunmuyorum. Talep ve vakit durumuma göre ileride ekstra özellikler ekleyebilirim. Bu ekstra özellikler ücretli veya ücretsiz olarak eklenebilir veya ayrı bir versiyon olarak satışa koyabilirim.
Kurulum: Kurulum işlemi için dosyalarla beraber kurulum adımları ve bilinmesi gerekenleri içerir bir Beni oku dosyası göndereceğim. Kurulumu benim yapmamı isterseniz +50TL ücret mükabilinde müsait zamanımda yapabilirim. Kurulum basit olduğu için ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum.
Lisans: Scriptin tema ve çalışma mantığında dilediğiniz gibi değişiklik yapabilirsiniz. Başka yerlerde veya ücretsiz olarak dağıtımının önüne geçmek amacıyla domain lisansı ekledim. Belirttiğiniz domain e lisanslı olarak dosyaları göndereceğim. Onun dışında hiçbir kısıtlama yok kodlarda. Belirtmeye gerek yok ama yine de yazayım scripti satın alarak satış, çoğaltma, dağıtım ve ticari kullanım hakkına sahip olmazsınız, sadece kişisel kullanım içindir.
Ekran görüntüleri:

Çalışma mantığı ve Genel açıklamalar
  • Sistemde kategorileme mevcuttur.
  • Eklenecek linkler bir kategoriye ait olmak zorundadır.
  • Kategorileri site adı, footer/header/yazı içi gibi konum bilgileri veya kafanıza göre isimlendirerek sınırsız sayıda oluşturabilirsiniz.
  • Eklenecek linklerde rel durumu belirleyebilirsiniz. Eğer rel belirtirseniz arama yapılırken link çıkışının bu rel ile yapılmış olmasını koşul olarak ekleyerek sorgulama yapacaktır.
  • Sistem tarafından yapılan sorgulamayı devre dışı bırakarak kendi regex lerinizi yazabilirsiniz. Regex belirtilmesi durumunda link veren URL e gidilerek içinde belirtilen regex kalıbına uygun içerik olup olmadığı kontrol edilir.
  • Link eklerken bitiş tarihi ekleyebilirsiniz. Bitiş tarihi eklenen linkler, bitiş tarihinden sonra kontrol edilmez.
  • Linklerin kontrol işlemi cronjob ve worker tarafından yapılabilecek şekilde 2 formatta yapıldı. Paylaşımlı host kullanan kişiler worker çalıştıramadığı için cronjob ile bu işi yaptırabilirler. Vps veya kendi sunucuları olan kişiler isterse worker çalıştırark tüm işi kuyrukta yaptırabilirler.
Demo bilgileri:
http://link-takip.tahribat.net/
admin@example.com
admin
Demo da admin bilgilerini açık şekilde paylaşıyor olmam nedeniyle:
Profil güncelleme alanı (Admin hesabın bilgilerinin değiştirilememesi amacıyla) pasif hale getirilmiştir.
Aynı anda max 10 link bulunabilecek şekilde kısıtlama eklendi. (Art niyetli kişilerin demo hesaba zarar vermesinin önüne geçmek amacıyla)

Kullanılan teknolojiler:
  • PHP 7.4 (Laravel 8.32.1)
  • Bootstrap v5.0.0-beta2
  • JQuery 3.6
Sistem Gereksinimleri:Not: Hafta içleri saat 18:00 a kadar çalışıyorum. Soru ve diğer işlemler için yazdığınız mesajlara akşamları cevap yazabilirim.