Hocam ben arkadaşın art niyet içerisinde olduğunu düşünmüyorum ki bence gayet iyi bir noktaya değinmiş bende şahsen dediklerine okurken katıldım çünkü dünyaya bir çocuk getiriyorsunuz ve o çocuğa her insan gibi iyi bir gelecek , iyi bir yaşam , iyi bir eğitim vermek istiyorsunuz . Bu dediklerimin çoğunluğunun başında para geliyor bu dönemde paran olmassa huzurun bile kalmaz eğitim , yaşam ve güzel bir gelecek veremessiniz . Yaşıtları parkta eğlenirken oğlunu sanayide çalıştırırsın , yaşıtları akıllı telefonla gezerken oğlunu oyuncak telefonla teselli edersin, yaşıtları özel okullarda eğitim alırken çocuğun o pis tuvaletli , eğitimi ben dersimi anlattım paramı alırım diyen öğretmenlerle dolu yerlere gönderirsin . Bence insan evlenmeden önce eğer tabiki herhangi bir mecburi birsey olmadıktan sonra evlenmeden önce maddi durumuna göz atmalı , işini garantiye almalı , b planı olmalı , oğluna iyi bir gelecek sunabiliyormuyum diye düşünmeli . Evlenecegim nasıl olsa her şey düzene girer diye düşünüp evlenmemeli ,hele hele Türkiye ‘de insanın ekonomik özgürlüğü yoksa evlenmemeli . Arkadaş tam olarak buna değinmiş bence . Art niyet olduğunu düşünmüyorum
Bazen şunu demek istiyorum.
Ben de affınıza sığınarak söylüyorum öz eleştirinizi kendinize saklayın.
Eğer bir derman olabiliyorsanız ne mutlu size.
Burada konu açılmış ve bu konuya etiket edilerek rant sistemi kurmuş arkadaş.
Bazı insanlar vardır ya sana gizli iyilik yapıyor.
Bazı insanlar vardır imkanlara iyidir ama kalbi bozuktur siz onlar için bir malzeme olmuşsunuzdur.
Onların gözünde alaycı tavırlarıyla sizi rencide etmeye çalışırlar.
Hayatta iki çeşit insan var işte burada yorumlarda duasını ve yardımlarını esirgemeyen insanları da görüyorum ve şahit oluyorum da bu yazıda ama elinden hiçbir şey gelmez ama dilinden kibri eksik
etmez böyle insanlar da var aramızda her ne hikmetse.
Konuyu açan bu arkadaşa Allah yar ve yardımcısı olsun