Daha önce bu foruma netspeed ile ilgili bir teşekkür konusu açmıştım. Öğrenci evimde forumun belkide haritada yerini bilmediği bartında , telekom vodafone ve turkcell '' ankastreniz 25mbit '' Hız destekliyor derken 75Mbit hız vermişlerdi. Ve istanbuldaki ikinci evimde yeni bir mucize. İsim tekrar netspeed
Şuan ki evimde türk telekom + tivibu mevcuttu. Satın aldığımız paket 16Mbit + tivibu ödedigimiz tutar 125₺. Hızı 24 yapmak için faturayı 170'e çıkarıyorlar neredeyse. Tahattüt olduğu için maalesef iptalde edemiyoruz. Bu arada gelen hız 8mbit. Sorunca santraliniz çok yoğun diyorlar.
Ardından yine netspeed geldi aklıma. Eve 2.interneti bağlayabilir misiniz? dedim. Telefondan port kontrolü yapıldı. Evet bağlarız dediler gece 10 da başvurum alındı sabah aktif edildi ve gün içinde servis gelip internetimi aktif etti.
Şuan bu konuyu 75Mbit hıza 94 TL Civarı bir bedel ödeyerek yazıyorum. Bundan sonrada popüler soyguncu firmalardan uzak durmayı düşünüyorum
Bitti mi ? Bitmedi. Arkadaşımın koduyla üye olduğum için faturama her ay 5₺ İndirim sağladı. Benden duyan arkadaşım evine bağlattı ve bir 5₺ Daha indirim verdi. Gerçekten şaka gibi

Daha durun , tahattüt şartıda yok

Beğenmedin yarın iptal ettir.
Eğer evinde gerçekten internet problemi çeken arkadaşlar varsa netspeed deneyebilir. Aşağıdan hız ve port kontrolü online olarak sağlayabilir. Hatta online başvurusunu dahi yapabilir. Eziyet yok
https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula
Eğer başvururken faturamda indirim istiyorum derseniz
EVDRB9 Kodunu yazarsanız 12 Ay 5₺ İndirimde alacaksınız.
Teşekkürler netspeed.