Site adresi :
www.lisansmarket.net
Site için istenen fiyat : 300 TL
Sitenin aylık getirisi: Ocak ayından siteyi açtım. Site üzerinden 38 adet satış yapılmıştır. Onun dışında forum konuları üzerinden havale/eft ile de çok sayıda satış yaptım. Ortalama elden, havale/eft ve site üzerinden yaklaşık 3000 - 3500 TL civarında para kazandırdı. Neden satıyorsun diyen arkadaşlar için belirtmek gerekirse farklı bir ürün grubu ile e-ticarete girdim ve oraya yoğunlaşmaya karar verdim. Aynı şekilde forumdan da o ürünün satışını yapacağım. Tek bir satış konum kalsın istiyorum. Alacak arkadaşa site ile birlikte forum konusunu da devredeceğim. Forum konusu için
tıklayabilirsiniz. Ayrıca konu sahibini değiştirme özelliği varsa DH forum konusunu da devredebilirim. Çalıştığım tedarikçilerin iletişim bilgisini de vereceğim. Aynı şekilde işi yapmaya o kişilerle devam edebilirsiniz. Kanva için size öğretmen hesabı tanımlayacağım. Oradan hesap satışlarını dilediğiniz kadar yapabilirsiniz.
Sitenin açılış tarihi: Ocak 2021
Kategori, sitenin içeriği nedir: Windows 10 Pro, Office 2019, Office 365, Kanva Pro ve Random Steam Key Satışı
Günlük hit sayısı: Hit ölçülmedi
Ziyaretçi kaynağı: Sayaç kullanmadığım için net bir veri yok.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Domain eskidir ancak site Ocak 2021'de aktif edildi.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site tüm içeriği ve forum konuları ile birlikte satılıktır.
Hosting dahil midir: Hosting dahil değildir. Bir süre idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress ile hazırlandı. BeTheme ile oluşturdum siteyi ancak tema lisansımı pasif hale getirdim. Siteyi bu şekilde devam ettirecekseniz lisans girmeden devam edebilirsiniz. Tema değişikliği ya da aynı temada başka tasarım yapmak isterseniz lisans almanız gerekmektedir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wordpress olduğu için sonlanma süresi yoktur.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Satışında herhangi bir engel yoktur.