allah yar ve yardımcınız olsun
Allah razı olsun cümlemizin inşallah.
Elektrik borcun devam ediyor mu kapali mi? Bir kismi icin destek olabilirim tutarini pm atarmisiniz.
Allah razı olsun düşünmeniz yeter sağolun. Yardım için açmadım hocam sonu hayırlı olur inşallah. Teşekkür ederim varolun.
Hocam , Öncelikle Allah yardımcını olsun. Çok zor bir süreç empati kurduğum zaman seni çok daha iyi anlıyorum. Yaşadıklarından dersler çıkarman çok önemli. İnşallah bu günleri en az hasarla atlatırsın. Tekrar normale döndüğünde aynı hataları yapmamak için çalışmalısın. Umarım herşey gönlünce olur.
Bana büyük ders oldu sağolun teşekkür ederim. Allah razı olsun . Sizinde hocam her şey gönlünüzce olsun.
Hocam verebileceğiniz dijital hizmetler var mı ? Burada yüzlerce kişi dijital hizmetler alıp binlerce lira para harcıyoruz. Bir sonraki işimizi de sizden alalım. 4-5 gün uyumazsınız belki ama borç harç sıfırlanır.
Bir kaç şey var hocam ama imkanım yok bilgisayar akıllı telefonum yok. Önceden yaptığım bir iş var dı borç harç yemeden içmeden kestim aynı işi yapmak için ama onu da kaptırdım.
Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Güncel ve ödenmemiş elektrik, su veya doğalgaz (varsa) özel mesaj atar mısınız? Yardımcı olmak isterim.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Yardım için açmadım bende olsam yardımcı olmak isterim tabi ama herkesin şu durumda sıkıntısı var malum iş yok durgun. Düşünmeniz bile yeterli Allah var etsin.
Bende eşyasız evde fayansın üstünde uyumak zorunda kaldığımda anlamıştım annemden başka herkesin yalan olduğunu bu günlerde geçer hocam Allah kolaylık versin.

Allah razı olsun hocam cümlemizin inşallah.
Şu Kanlı Zalimin Ettiği İşler
Garip Bülbül Gibi Zareler Beni
Yağmur Gibi Yağar Başıma Taşlar
Dostun Bir Tek Gülü Yaralar Beni
Dar Günümde Dost Düşmanım Bell'oldu
On Derdim Var İdi Şimdi Ell'oldu
Ecel Fermanı Boynuma Takıldı
Gerek Asa Gerek Vuralar Beni
Pir Sultan Abdal'ım Can Göğe Ağmaz
Haktan Emr'olmazsa Irahmet Yağmaz
Şu Ellerin Taşı Hiç Bana Değmez
İlle Dostun Gülü Yaralar Beni
Allah yardımcınız olsun hocam
Allah razı olsun cümlemizin inşallah.
Allah yardımcınız olsun . Akrabalar insanın başına gelen en kötü şeydir bu dünyada ( şahsi göruşüm )
Allah razı olsun. Maalesef bazen öyle olmakta her şeyin hayırlısı.