Yukardaki yorumumun uygulanmış hali de bu bunu düşünmek içinde filozof falan olmaya sanırım gerek yok.

Tebrikler plutomedya en iyisini sen yapıyorsun hocam. İş kaçmaz o nasip değildir, insani saatlerde arayanların senle çalışması emin ol ki ruhen sana çok daha faydalı geliyordur.

PlutoMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşim gereği gün içerisinde birçok kişiyle görüşüyorum. Bunlarin bir kısmı telefonla ağırlıklı kısmıda whatsapp web üzerinden oluyor. Ofis ortamı olduğu için sesli mesajlari bende sevmiyorum. Bazı müşteriler bazen sesli mesaj gönderiyor arada bir olunca idare ediyorum. Fakat bunu alışkanlık haline getirip sürekli gönderen olursa müsait bir ortam olmadığı ve mümkünse yazı olarak göndermesini talep ediyorum.

Forum konum olduğu için gecenin 3 ünde bile mesaj atan oluyor. Pazar günü demeden arayan bile oluyor. Bu tarz konularda maalesef herkesten anlayış ve saygı beklemek mümkün değil. O yüzden kendime gore çözümlerim oluyor. Mesala akşam belirli bi saatten sonra arayan olursa (uzun süredir çalıştığım bir müşterim değilse) açmıyorum, Pazar günüde aynı şekilde açmıyorum. Belki bu yüzden iş alamadığım bile oluyordur. Ama kafam rahat...