1 sene kullandım, ilk başlarda çok uykunuz olsa dahi uyutmaz, sonra biraz alışınca esnersiniz ama uyuyamazsınız, 1.ayın sonunda falan paso uyutur olaylara bakış açınız değişir. Kolay kolay sinirlenmezsiniz, aşırı agresiflik durumunuz minimuma iner, biraz yan etkileri olur en başta aşırı halsizlik, iştah durumunuzda ya aşırı artma ya da aşırı eksilme, 2 3 saat bir sohbet ortamında duramaz sıkılırsınız, 3.ayda baş ağrıları başlar, tam çözülüyor tüm durumlarım derken psikolojik olarak birden fazla şeye inandırırsınız kendinizi daha zayıf ve iradesiz olursunuz. 4.aya bir şekilde geçebilirseniz en dikkatli olmanız dönem tüm herşeye vücudunuz bağışıklık kazanmış olacak yan etkiler sıfırlanacak ama kötü alışkanlıklara meyiliniz artacak, bir köprü veya yüksek bir yerden geçerken içinizde aşırı atlama isteği olacak intihar olarak canına zarar vermek olarak değil de sadece atladığınızda olacak sonucu merak edeceksiniz bla bla bla. 6.aydan sonra bambaşka bir insan olarak bırakabilirsiniz. Tekrar başlamanız durumunda tüm süreçleri aynen yaşayacaksınız. Benim bünyem aşırı kuvvetlidir ve ben bu şekilde bir süreç geçirdim sizi tabiki bilemem ama aktaracaklarım bu kadar Umarım herşey güzel olur.