merhaba, iyi forumlar cümleten.

atıl durumda, pasif duran wordpress sitem için editör arıyorum.
klasik bir blogta olan kategoriler var, yaşam, sağlık, finans, kadın ve moda vs. vs. gibi.

siteyi emanet edebileceğim, tüm işleri yürütecek, benim ise günden güne kontrol edebileceğim birisine ihtiyacım var.
her hafta cuma günü, günlükten hesaplanarak ödemesi aksamadan yapılır.

Önemli:
makaleler özgün olmak zorunda, aşırı kafa patlatılacak makalelere ihtiyaç yok. aklınıza gelen, gördüğünüz makaleleri özgünleştirebilirsiniz 300-400 kelime ortalaması benim için kâfidir.
makalelerde 1 görsel olmak zorunda,
seo'ya uygun başlıklara ve paragraflara ve elbette en önemlisi imla ve nokta, virgüle dikkat edilmesi gerekmektedir.
onun haricinde, seo için öyle ekstrem bir beklentim yok.
günlük 2-3 makale girilmesi yeterlidir.
makaleler tek bir kategoriye ve konu başlığına odaklanmaz ve çeşitlilik olursa seviniriz.
dilerseniz tek günde 1 haftanın işini bitirip zamanlayıcıyla da bırakabilirsiniz, size kalmış.

pm atabilirsiniz, ama mâlumunuz pm kutuları hemen doluyor, o sebeple geri dönüş yapamazsam uygun görmediğimdendir, lütfen kusura bakmayın.
istediğiniz haftalık fiyatı, referanslarınızı ve yapabileceklerinizi özet geçen bir pm ile iletişime geçin lütfen.

İş sürekli iştir, lakin girilen içeriklerde bir şaibe olursa feshederim ve başka bir arkadaş için arayışa geçerim, ama elbette o zamana kadar ki ödemenizi alırsınız..

teşekkürler.