Bekliyoruzz
KevinSpacey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım bulunsun
Teşekkürler
Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yine yapmış yapacağını eline sağlık
Teşekkürler
AhmetKofali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir eklentiye benziyor, mesajım bulunsun.
Teşekkürler, bol hitler dilerim
AliYucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@MSK; hocamın SEO eğitimini almıştım orada anlatılan backlink taktikleri ve başlık için iş kolaylaştırıcı pratik bir araç olduğunu biliyorum görür görmez bir adet aldım. FAQ eklentisini de kullanıyorum. Gerçekten güzel bir eklenti elinize sağlık.
Geri dönüşünüz için çok teşekkürler. Bol hitler dilerim.
ahmetsrt06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO eklentisi alındı. Öncelikle arkadaş çok nazik ve ilgili. Bu yüzden kendisine teşekkür ederim. Eklentinin başlık önerileri anahtar kelimenin arama hacmine göre tavsiye ediliyor. Anahtar kelimeniz hazırsa başlık aramak zorunda kalmıyorsunuz. Yazıya eklediğiniz görsellerin isimleri ne olursa olsun otomatik olarak yazı başlığına göre sunucuya yüklenir yüklenmez düzenleniyor. Anahtar kelimeye göre verdiği forum önerileri ise rastgele verilen öneriler değil. Eski tarihli konuları tarayarak değeri yüksek kaynakları sunuyor. Kısaca backlink kaynağı aramanıza gerek kalmıyor. Backlink alabileceğiniz forumları size gösteriyor. Eklentiye eklenebilecek bir özellik konusunda kendisine öneride bulundum. Eğer eklenebilirse tadından yenmez olur.
Ek olarak eklenti fiyatında gayet güzel bir güncelleme yapılmış. Almayı düşünen arkadaşlar 1 backlink paketi parasına eklentiyi alabilirler. İyi satışlar dilerim.