Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin için çok üzüldüm. Umarım her şey en kısa zamanda yoluna girer. Allah yardımcınız olsun.
Amin cümlemizin inşallah çok teşekkür ederim.

Soviet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam herkesin zor zamanları oluyor. Bende 40 bin TL ye yakın para kaybettim 2 ay kendime gelemedim. Durumunu anlarım ama eminim ki rahatlayacaksın kafana çok takmamaya çalış. Sağlık gidince bişeyin önemi kalmıyor. Hepsi geçecek
Allah yardımcınız olsun sizinde hocam çok iyi anlıyorum parayı pulu geçtim ihtiyaçları karşılamak bile çok zor. Çocuklar yoktan anlamaz hocam insanın zoruna gidiyor. 30 - 40 TL için 6-7 saat dolmuş şoförlüğü yapıyorum olsun razıyım ama o bile hafta da 2- 3 gün belki çıkıyor birinin işi çıkacak da beni çağıracak anca öyle. İş aramadığım yer kalmadı günü birlik işlerle olduğu kadar ama hep içeri giriyorum sonu ne olacak merak ediyorum.

Rothstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zor dönemler yaşıyorsunuz, Tanrı yardımcınız olsun. Burada dostlara, akrabalara kızmak yerine bir ders almak daha mantıklı. Benim dostum yoktur, sadece düşmanlarım ve müttefiklerim vardır, sizin de ihtiyacınız olan müttefiktir, iş dünyasında edinilen dost diyebiliriz buna.

dokunduğunuz şey ***'a dönüştüğünde alınabilecek pek bir ders yoktur, sadece herkesin başına gelebilecek uzun süreli şanssızlıktır. Ancak burada yaşadığınız olaydan alınabilecek ders vardır, o da borç alarak telefon, araba, ev almamaktır, düğün için bile kredi alıyorlar insanlar, ancak bu insanların yaptıkları hataları görebilmek için ilkokul matematiği yeter de artar bile.

giydiğim pantolon 50-60 TL, kullandığım telefon soğuk savaş zamanından kalma 6 yıllık telefon. tüm ihtiyacımı karşılıyor, kazandığım paranın büyük kısmını kendi işlerime yatırıyorum, her kuruş önemlidir.

ne demiş warren buffett, "yerde yatan 1 doları bile görsem alır cebime koyarım, çünkü o benim bir sonraki milyar dolarım" (buna benzer bir söz).
Teşekkür ederim aynen öyle haklısınız hocam. Cümlemizin.