Merhabalar sevgili r10 üyeleri
max 1 ay önce açtığım sosyal medya paket satış sitesi olan siteme seo çalışması yaptırmak istiyorum
tam olarak bu konularda bilgi sahibi degilim fakat r10daki araçlardan kontrol ettiğimde googlenin benim sitemden çok bir haberi olmadığını farkettim
alexa çalışması yaptırdım 1 arkadaşa 10k altına düşücek sıralama fakat bunun google tarafında sanırsam hiçbir yararı bulunmuyor benim isteğim
ilk olarak başlangıç için bir çalışma anahtar kelime odaklı en azından başlangıç için güzel bir fiyat verebilecek arkadaşlar pm atarsa çok memnun olurum
dediğim gibi başlangıç olarak deneyelim sonrası gelir zaten bu işlerde rekabet çok fazla sürekli çalışmayı planlıyorum güzel bir hizmet ve güzel bir fiyatlandırma olursa.
iyi forumlar
Hocam 3 Aylık Öncesi sitelere Sadece webmaster tools Kaydı ile Adwords öneririm Siz seo için ne kadar işlem yaparsanız Yapın bu süre zarfında Sonu hüsran Olacaktır Minik Minik Çalışmalar + Adwords Başarılı olacaktır bu süreçte bu minik çalışmaları sizde yapa bilirsiniz forum sitelerinde uzun bir makale ile sitenizi tanıtmak wiki sitelerine entry girmek gibi