İşim gereği sürekli hazır makale sitelerinden makale alıyorum. Tek tek makale yazmaya ne ben yetebiliyorum, ne de makale yazdırdığım kişi yetebilir. O yüzden hazır makale satış sitelerini de kullanıyorum.
Geçen gün 2.000 kelimelik bir makale aldım, bugün baktım, aynı başlık aynı kelime sayısı ile makale farklı bir satışta... Gerçekten soğudum bunu görünce.
Bir de ben anlamıyorum, bu hazır makalelerden 100'de 70 'inden verim alamıyorum. Bir nakliyat makalesi alayım dedim, yazarın makale içerisinde kullandığı cümle şu şekilde;
"Evden kaçtıysanız eşyalarınızı taşıyabiliriz" gibi bir cümle. Çok ilginç şeylerle karşılaşıyorum.
Hazır makale sitelerine eklenen makaleler genelde farklı makale satış sitelerine de yüklenmiş olabiliyor yüksek olasılıkla. Bu durumda makale alımında en sağlıklı düzen, tavsiye usulü ile biryazar bulmak, yazı planmalasını iyi yaparak güvenebileceğiniz birisini yineliyorum tavsiye usulü ile bulmak olacaktır. Makale konusunda satış sitelerini verimli bulmuyorum. Ayrıca bahsettiğiniz gibi
"Evden kaçtıysanız eşyalarınızı taşıyabiliriz" cümlesi makalenin spin ya da bot kullanılarak oluşturulduğunu gösterir, hatta çeviri olma olaslığı da üçüncü ihtimaldir.