TheStranger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi makale bulma formulümü paylaşayım o zaman:
1. Kadın yazardan, Neanderthal yazardan gibi başlıklı konulara bakmıyorum bile. Bana ne senin cinsiyetinden, biyolojik türünden?
2. Taban fiyattan satılan makaleleri almıyorum. Şahsen ben, defalarca kontrol ettiğim ve öncesinde araştırma yaptığım bir makaleyi 10 TL'ye satmam.
3. Her konuda makale yazan kişilerden alım yapmıyorum. Bir insan, hem sağlık konusunda, hem teknoloji konusunda, hem de moda konusunda, nitelikli derecede içerik üretemez. Yapabilen varsa, ayakta alkışlarım.
4. Günde 24 makale yazan kişiden asla alım yapmam. Gün 24 saat; her makaleyi 30 dakikada yazsa bile, günün 12 saati bitmiş oluyor. Bu da pek mümkün değil.
Peki bu kriterlere uygun, kaleminden memnun kaldığınız yazar ya da yazarlar varsa paylaşır mısınız. Burada değilse dahi alım yaptığınız kişi ya da kişilerin site adresini paylaşabilirseniz sevinirim. İhtiyacımız oluyor çünkü.