Kanserdir. İnsanın her ortamda istisnasız kendisinin attığı ses kaydını dinleyebileceğini düşünecek kadar noksan yaratılmış, mesaj atmayı kendisine eziyet görecek kadar üşengeç, sesli mesaj dinleyebilr misiniz diyemeyecek kadar düşüncesiz, kolaycı, iletişim özürlü şahıslar topluluğu. Üzülüyorum, kızıyorum, acıyorum.
Nolur yapmayın.
Garipsediğim anlamsız yorumlardan sonra EDIT: (Olay yaşadığım ve üst üste gelen 3 kişinin bu tarz mesajlaşmayı tercih etmesi üzerine tepkimdir. Üstüne alınan, kendi sorumluluğundadır. Karşı tarfı dinlemeden ya da sormadan iletişim kurmaya çalışan da iletişimi sorunludur.
1-Noksan yaratılmak: Düşünceden, insan olmanın gerekliliğinden uzak kalmak. Kişisel ya da iş için farketmez. Sesli mesajı alışkanlık haline getirmiş, yazılı iletişime üşenen, karşısındakinin mesajına üşendiği için ses atan, dinlenmediğinde de ters dönüş yapan eksik düşünceli insanlar
2-İletişim özürlü: Yukarıdaki gibi bir durumdur. İletişimi mesaja dönmek olarak var sayan, sesli mesajların her ortamda AHİZEYİ KULAĞA KOYULARAK dinlenemeyeceği ortamlarda bile dinlenebileceğini sananlar. Birisi sizeyazılı mesaj atmışsa, siz sesli atacaksanız en azından şunu diyebilirsiniz "müsaitseniz sesli mesajla detaylı anlatmak isterim"karşı taraf müsait değilse bunu yapmazsın, yaptıysan dinlenmesini beklersin, dinlenmemişse ters tepki vermezsin.
Edit bitti, bu arada whatsapp'a eklendiği günden beri o ahize özelliğini kullanıyorum. Bilgilendirme bitti.