ESSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hd sıkıntı olabilir donanımı görmüyor sanırım.
hizmetsatisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biostan boot modunu harddisk seçin hocam acaba sorun ordamı
ITManagement adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam muhakkak daha bilgili arkadaşlar vardır ama bence sorun bios pilinden kaynaklı olabilir. Değiştirip denemenizde fayda olabilir.
OmerSRN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer elinizde format usb'si mevcut ise bilgisayarı onarın kısmından cmd'yi seçip Bootrec /RebuildBcd bu komutu girip deneyebilirsiniz. Çoğu durumda çözülmüştü bende.
Ezertas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam format cdsini takınca açılıyorsa bilgisayar harddisk yerinden oynamış olabilir. Bide arkadaşın dediği gibi boot'dan hard disk'i seçili değilse seçmelisin.
wisex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SSD zarar görmüş aynı dertten muzdaribim. Samsung Evo SSD öneririm.
ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hdd yi görmüyor kabloları veya soketi kontrol edin sokette sorun olabilir çalışırken oynuyordur. Bunların dışında Hdd de ciddi sorun olabilir başka seçenek yok.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Geçen ay bu sorunu yaşadım. İnternetteki bilgiler işe yaramıyorsa tek çözümü bu.
Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kullandığınız diskte muhtemelen sıkıntı var çünkü boot edemiyor sisteminiz imkanınız var ise başka bir disk ile deneme yapmanızı öneririm ikinci olarak biosa erişiminiz var ise boot edilecek hd yi seçemediğinizden bir sıkıntı olabilir hocam.
TUF4NIV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer internetteki çözümleri denediysen ve olmadıysa, format attıktan bir süre sonra yine aynı sorunla karşılaşıyorsun sorun donanımsal olarak ssd'dedir. Tırnaklarında bir sorun olabilir veya filminde bir sorun olabilir en kısa zamanda yeni bir ssd'ye geçmeni öneririm zira birden çözük verilerini kaybedebilirsin.
Birdilimask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bios uyarı alıyorsunuz. Başlatacak bir sistem bulunamadı bu yüzden bu ekranı görüyorsunuz. Kısacası sistem hdd'yi başlangıç diski olarak görmüyor. Bios'a girip boot'u harddisk olarak seçeceksiniz. Bilgisayar açıldıktan sonrada bios'unuzun güncel versiyonu varsa onu güncelleyin.
erhanc61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm güc kaynaklarını çıkartın 5 dakika bekleyin ve enerjiyi verin. tekrar deneyiniz.
Fox35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biosunuzu resetleyin fabrika ayarlarına dönün düzelir yüksek ihtimalle
Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HDD'yi taktığınızdan emin olun belki tam oturmamıştır. Masaüstü ise kabloda vardır bir problem çıkarıp üfürükleyip geri takın şimdiden kolay gelsin
Titimen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@residense; bence peşinen ödemenizi gönderin
PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen hafta aynı problemi yaşadım. Öncelikle şunu söylemem gerekiyor ki yılların tecrübesi olmasına rağmen 1 saat uğraştım ama nasıl olduysa yerinden oynamış. Benim dediklerim sayesinde düzelirse hiç bir şey talep etmiyorum. Her hangi bir yardım kuruluşuna bağışlayınız yeter.

1- Kesinlikle SSD Diskinizi sökün anakart bağlantısı da dahil. Tekrar takınız...
2- Bios default yapın kaydedip yeniden başlatın. Açılınca tekrar;
3- Bios menüden 1.sıraya iligli SSD diski seçip kaydedip yeniden başlatınız.

NOT: Anakartınız yeni nesil ise, USB bellekten bios atılıyor ve sürümünüz eskiyse bios update ediniz.
Sormak istediğim şey bilgisayar SSD'yi görüyor mu?
akc68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boot edilecek bir cihaz yok diyor, yani ya harddisk görünmüyor ya da harddiskteki sistem görünmüyor.
Bunun sebebi ya bozuktur ya da soketlerde sıkıntı vardır.
NymO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pmden tel at anlatayım hocam
Zamanını ayırıp ilgilenen herkese teşekkürlerimi sunarım. @erhanc61; Arkadaştan IBAN bilgilerini pm yoluyla iletmesini istiyorum. Tekrardan teşekkürler hayırlı günleriniz olsun inşallah