geçmiş olsun.
bünyem alıştı benim kar zarar vs.
tecrübe olarak baktım belli bir saatten sonra.
bir günde 56k kazandım
bir günde 40 k kaybettim
bir gecede milyon kaçırdım defalarca yaşadım.
öğrendiğim tek şey sabır

sitemizde konularımız mevcut tüm arkadaşları davet ediyorum
deneyimlerini paylaşan kaliteli bir kitlemiz mevcut. yaş ortalaması 35-60
bu arada 10 yıldır alım satım yapıyorum bir kez olsun grafik analizlerine güvenmedim
uzun vade için tek bildiğim ve güvendiğim temel analizdir gerisi hikaye uçacak kaçacak vs... kaçın oradan acilen.
edit:
en büyük sorun sınır koymamak ve aç gözlü olup kolay yoldan zengin olma çabası para kazanma çabası.
Kesinlikle hocam. Paranın suyunu çıkartmadan önceye kadar %20 kar aldığımda ne olursa olsun çıkıyordum. Bunun karşılığı 3-4 dolar olsa dahi düşünmüyordum. Sonra birkaç kez %30 - %40 derken hedefim %70'lere kadar çıktı. Parayı çoğaltmak zorda erimesini izlemek ve eritmenin bu kadar kolay alacağını hayal bile edemezdim.
2018 in başında 50k $ dahası için 350k $ ı riske atmıştım. normalde hedefim 300k da çıkmaktı ama bi anda artış yaşanınca 350 leri gördük. çıkıcaktım da ancak vergi muhabbetleri kafamı kurcaladığından 50k daha bekleyeyim vergi olursa ona hesaplar sonra çıkarız dedik artış sezonundayken. sonraki 3 yılda eridi tamamına yakını. bu işler böyledir, takma kafana. tecrübe olmuş.
Sanırım bunu ciddi bir şekilde öğrenmem gerekiyordu ve likidite olana kadar durmayacak hayatımda unutamayacağım bir tecrübe edindim