ilk once ben ne yaptigimi anlatiyim daha onceden nicotine pouches lardan kullaniyordum sonra vitrinde nicotine kurdanlari gordum %90 Nicotine diyor icerigi bende bir tane aldim 12$ verdim sonra dedim kendim niye yapmayim sonucda kurdan nictoine sigarayi birakmam da en cok yardim eden sey bu kurdanlar oldu koku yok duman yok kimse nasil biraktiginizi bilmiyor yapimi cok basit icerigindeki tadi aromayi kendinize gore ayarlaya bilirsiniz

200 adet kurdan kutulu plastik herkez biliyor dur
100 ml saf ( icilebilir olmasi lazim vodka gibi istege gore ) )
ben mentollu sevdigim icin mentol aromasi kullaniyorum siz saf nictotine seviyorsaniz flavour u bulmaniz lazim
3 cay kasigi mentol crystall
yarim yemek kasigi yesil nane yagi
2cay kasigi cinnamon aromasi
20 mill Nictoine 60mg lik

hepsini bir karistiriyoruz ve kurdan kutusuna ekliyoruz

cam bir bardagin icinde
12 veya 24 saat bekletiyoruz 12 saat sonra icinden bir tan alip tadina bakin eger tadi sizi tatmin ederse hepsini cikarip bask bir kaba alabilirsiniz

birden etki etmesini isterseniz nicotine krizlerini kesmek icin ben sahsen oyle yapiyorum karbonat ile dinlenme suresi gectikden sonra uzerine biraz karbonat ekleye bilirsiniz
karbonat nicotinin absorp olmasini sagliyor ceneden direk beyine gidip nicotine ihtiyacini kesiyor

turkiyede biliyorsunuz sigara fiyatlari yuksek )

nicotine cenede yok oluyor mideye inmiyor mide yanmasi gibi yan etkileri yok hatta suan fda tarafindan onayli ve sigaradan daha az zararli olarak geciyor
ben en cok yan etki olarak agizda uzun sure tutuldgunda bas agrisi oldu onun disinda bir yan etki gormedim

eger bu sekilde birakir ve nictoine kimyasala cevirirseniz nicotine bandi kullanarak tamamen kurtula bilirsiniz

nicotine bagimlilik yapan bir maddedir ne sekilde olursa olsun