Konu
Piyasada UCUZA Satılan Pubg Uc ile İle İlgili Önemli Açıklama
13-03-2021, 02:03:22
doubleblody
hatta kanıt olarak şunu atayım.
Bu ekran görüntüsü Midasbuy (pubg mobile uc satış resmi sitesidir.) Piyasada gördüğünüz id nizi verin 12 saat 24 saat 48 saatte yüklenir diyenler buradaki 460+70:530 UC nin veya 820+160: 980 UC nin katlarını satarlar. müşteriden id yi aldıktan sonra gelip buraya girerler. genelde 24 saat içinde dolandırıcılar birini bulur ve id yi buraya girerek mobil ödeme ile satın alım yaparlar. ayrıca kimse dolandırmışken 10-20 tl ile uğraşmaz. taban uc ler genelde 530 ve 980 olur ve bunların katları şeklinde satarlar. yani dolandırdıkları şahıslara 1 kere 2 kere 3 kere 4 kere mesaj attırırlar veya farklı farklı kişilerden tek mesajla dolandırıp toplu satarlar. Bunlar Mobil Ödeme ile alınacak uc miktarlarıdır. başka hiçbir ödeme yönteminde bu miktarlarda uc alamazsınız. mesela
Kart ile almaya çalıştığınızda 530 veya 980 olarak alamazsınız. 340, 690, 1875, 4000, veya 8400 olarak alabilirsiniz. ve bu miktarlarda satanlar genelde anında epin olarak gönderirler 24 saat bekletmezler. Kısacası sistem bu şekilde işler.
Dipnot:
Forumdaki arkadaşlar lütfen buraya ben böyle satıyorum ama benimkiler legal demesin. ben onları suçlamıyorum veya onların sattıkları illegal demiyorum. ben dolandırıcılar bu şekilde yapıyor diyorum. Hakkıyla legal yapanlara hiçbir sözüm yok. Burada kimseyi dolandı-rıcılıkla suçlamak gibi bir niyetim de yok. Ama sürekli karşıma çıkınca artık paylaşma gereksinimi duydum. çok can yakıyorlar aklınızın almayacağı şekilde, genelde de garibanlar veya çocuklar inanıyor. indirim çekilişi deyince garibim inanıyor ve istiyor bide arkadaşı mesaj atınca kaçınılmaz oluyor. bazılarına 500-600 lira fatura geliyor günümüz askeri ücretle geçinen arkadaşlar bunu ödemekte zorlanır. Bilginiz olsun. Saygılar.