Lorkem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, ukrayna ve gurcistan arasında kaldık. Gürcistan daha ucuz geldi Batum tarafı. Batum'a gitmiş olan kiralar hakkında bilgi verebilecek olan var mı? 365 gün vizesiz kalabiliyormuşuz. Oturum izni de alırız büyük ihtimalle. Sizce nasıl bir yer? İnsanları nasıl?
Kesinlikle tavsiye etmem. Bir kere kafadan söyleyim insanları Türkleri sevmez. Heryeri D*landırıcı kaynıyor özellikle Batum. Zaten sınırdan geçer geçmez anlarsın taksicisinden tutta birine soru sorduğunda hemen tezgaha düşürmeye çalışıyorlar.

Polisi çok tehlikeli, memleketi mafya yönetiyor çoğu yerde illegal her iş tavan. Polis en ufak bir hatanda paran yoksa her türlü seni içeri atar, daha önce haberlerde de duymuşsunuzdur, yüksek miktarlarda kefaletle serbest kalan türkleri.

Ayrıca hiç bir haltı yok doğru düzgün, gece hayatı için akardı bizim millet oraya o da şimdi bitik dümen tezgah. Zaten işletenlerin çoğu türk

Bunlar birebir görüp yaşadığım tecrübeler. Ukrayna içinde dil biliyorsan her türlü rahatlıkla gidebilirsin, orada dil olmayınca her alanda problem.

Batumdan uzak dur kısaca