iş yerinde arkadaşlar her sabah 10k kazandım, 5k kazandım ve son olarak bugün arkadaş 20k kazandım dedi ben şaşkınlıkla izliyorum. Bu kişilerin kumar bağımlısı olması an meselesi arkadaşlar dikkatli olun kendinizi kaptırmayın Allah muhafaza bir anda yerle bir olursunuz.
Hocam benim kaybetme serisine başlayıp da sabah saat 8'den öğlen 3-4'e kadar parayı bitirmem gözümü açıp kapayıncaya kadar oldu. Bu seriye başlarken hesabımdaki rakam 7429 dolardı. Sabah saat 8 civarında hesabımda bu kadar para vardı. Çıksam ya? Yok daha da kazanacam. Koyduğum paradan da oldum. Tarif edilemez, anlatılamaz bir duygu. Akşama kadar felç vurmuş insanlar gibi kas katı yarı uyanık yarı uykulu yatakta yattım. Sonrasında aynı hatayı bir başkası yapmasın diye buraya gelip bu konuyu açtım. Arkadaşlarınız tabii ki aklı başında insanlardır ama öyle bir an geliyor ki o an herkes kaybediyor. Önemli olan ne kadar kaybettiğiniz. Bu iş motora binip ben düşmeyeceğim demek kadar saçma. Eğer o motora biniyorsan illa 1 - 2 kez düşeceksin