Sabri68Tkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 5 yıldır epin ürünleri satış sektöründeyim. Şuan sabit gelirli sitem var biliyorum her şeyi anlayacağın. Sadece sana burada anlatsam 2 gün sonra sende açıcaksın bir epin sitesi bunu bildiğim için detaylı bilgi vermiyorum.
peki dostum öyle olsun açıklama, ben açık açık herşeyi anlattım. " Sadece sana burada anlatsam 2 gün sonra sende açıcaksın bir epin sitesi bunu bildiğim için detaylı bilgi vermiyorum " böyle demen biraz kaçmak oluyor. yarın bir gün dolandırılan arkadaş şikayetçi olduktan sonra pubgden de dönüş olarak uc bu hesaba tanımlanmış ip adresi budur diye bilgi verirlerse müşterilerin ifade de bundan aldım uc yi der. o zaman ifadeni dinlemek isterim. 5 yıllık meslek sırrı sizi ne kadar kurtarır ayrıca burada dolandırıcılıktan veya yardım ve yataklıktan yargılanırsınız. ben bilmiyordum felan kurtarmaz. lütfen yanlış yönlendirme yapmayın. bazı arkadaşlar da var bende dahil bazen steam cüzdan kodunu veya bakiyesini %70 fiyatına satarlar. onlar da ya steamdaki oyunlardan düşen eşyaları satıp bakiyesini satar yada turkcell paycelldeki bakiyesiyle n11den alıyorlar. bu yüzden steam daki satışlar nadir olur ve al gülüm ver gülümdür. bekle 24 saat içinde steamına yükliyecem yazan göremezsin. bu anlattıklarım pubg için geçerlidir. (bahsettiğim piyasa altında satanlar şahsi algılamayın)