Hocam TR piyasında olan önde gelen epin siteleri bile bazıları bayilik için aylık işlem hacminin en düşük 100k olmasını istiyor. Böyle bir durumda Midasbuy gibi bir firmadan aylık ya da günlük işlem hacminin ne kadar büyük olması gerektiğini tahmin edin.
Zaten bayilik alan bir kişi sağlam bir sitesi olup burada bu konuya cevap bile yazacağını düşünmüyorum. Şuan bu piyasadaki UC yüklemeleri legal olan bir yöntem ile yapılıyor. O dolandırılan arkadaşlarda gerekli yerlere başvurursa uzun bir süre geçse de paralarını geri alabilirler ve suçlu olan kişi ceza yer. Bu dediğiniz illegal yöntem ile satılan %20 bile değildir diye düşünüyorum. Zaten şikayet etseniz direk Midasbuy a mail yolu ile gönderilen id adresine yasaklanma gibi bir şey olur o adamın müşterisi sorun yaşayınca adamdan şikayetçi olur haliyle elinde sonunda uzun zaman geçse de yakalanıyor.
o dediklerin o kadar kolay olmuyor dostum bilgin olsun. piyasa altı satanlar hakkında söylüyorum bu dediklerimi. ayrıca madem o kadar iyi biliyorsunuz neden epin olarak değil de id gönderim yapıyorlar açıklarsanız memnun olurum. neden anında değil de 24 saat

bu işler al gülüm ver gülüm olmaz mı parayı verirsin kodu alırsın. neden 24 saat içinde, pubg ye mesaj mı atıyorlar o sürede "kardeş 500 uc alacağım şu id ye gönder paranı atıyorum" mu diyorlar