Öncelikle doğruluğunu/etikliğini tartışmayacağım ama değinmek istediğim bir yer var.
Yıllarca kararlı sürüme geçse ücretsiz güncelleme hizmeti veren tema yapımcıları genelde themeforest gibi yerlerde satış yapıyor ve yazılımı sürekli kazanç sağlıyor. Burada satış yapan kişilerin ise ortalama 3-6 ay içerisinde sattığı yazılımın getirisi azalıyor, yeni ürün çıkartmaya çalışıyorlar. Bir insan sürekli yeni ürünler çıkartmaya çalışırken eskisine ne kadar destek sağlayabilir? kaç ürünü aynı anda geliştirebilir? bu sorunun altında pazar hacminin yattığını düşünüyorum.

Buradan satılan ürünler için desteği hangi platformdan sağlıyorlar skype? whatsapp? gece 12'yi geçse bile çoğu kişi destek için çekinmeden yazıyor. Meşhur tema satıcılarında böyle bir şey yok. 6 aylık ücretsiz destek, sonrası ücretli ve mail üzerinden. Yanlış hatırlamıyorsam 24 saat içerisinde geri dönüyorlar. Destek taleplerine günde 3-4 kere anca bakıyorlar ve kolay kolay bağlanıp destek vermiyor sana yön gösteriyorlar.
Anlayacağınız gibi burada yazılım geliştiren kişilerin üzerindeki destek yükü daha fazla ve daha fazla vakit ayırıyorlar.

Bu güne kadar hiçbir yazılımımda yeni güncelleme parayla demedim ama üstte bahsettiğim sorunları yaşadım.
Türkiye pazarında hem satış hacmi az hem de satın alan herkes 1'e 1 özel destek istiyor. Satılan ürünün teknik desteğini geçtim "Nasıl kullanılır?" diye anlatmamızı bekliyorlar. Tabii bütün suçu satın alana atmak doğru değil bizde dökümantasyon yazmıyoruz Yazsakta %90'ı okumaz zaten