veyiezmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cok saglam hıleler var hocam ben bıle ufak tek bırsey yaptm 1 aydır hala aktıf ban yeme olmadı saglam kodlandın mı vanguard bi cacık yapamıyor baktın deısık vuruslar
hıc olmıcak yerlerden kosarak sıkarak adam alması cok ender nerdeyse ımkansz cunku yururken mermıler sacma yapar saglam rekabet atılacak pek bı yer deıl ben bıle ıfade ettım ufak bı legıt hıle calıstrdm bypass saglam ban olmuyor
o lamer hıleler hwıd ban yedıklerıne bakmayn ucretsz ve dandk kodlandı ıcın saglam kodlamalı hıle cok rapor saglam ınceleme olmadan ban olmuyor cok ornekler var e sporcular bıle alıyor oyle duyumları gordum

Valla hocam umarım hileleri bir şekilde engellerler yoksa halimiz harap bi eğlencemiz bu var.

Shorty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Solo dereceli özelliği gelmeden oynanacak gibi değil bu aralar Gümüşe/Demire düşmem lazım diyen tipler türedi ne yaptıklarını bilmiyorum adam GOLD 3 gümüşe düşmem lazım diye tüm oyun spike sakladı 2. oyunda yandık bittik diye ff verenler felan var plat eloda bu sezon iyice saçmaladı rank sistemi saçma sapan insanlarla muhattap oluyoruz tüm gün en temizi derecesiz kafa rahat 2 oyun at çık
Bu tiplere denk gelmedim de hocam. Adam çat çıkıyor oyundan yada basede afk kalıyor bir şeyde yok ortada. Can sıkıntısı yani.