WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arada ilgili sitede bir yazı paylaşmış..
https://www.kulturservisi.com/p/seze...lim-simdi-biz/
çözüm

Hocam artık godady 10 dolar domain alıp wordpress yazdırılan tema ve yıllık bir kaç yüz liralık hosting ile bu haber sitesi işleri devri kapanmak üzere. Zaten adsense kazancı ortada. Bu işleri yapıyorsanız bir hukuk departmanınız bir kaç avukatınız olmalı. Öyle iha gidip aylık abonelik alıp makale özgünleştirerek bu işler aştı. Siyasi ve ekonomik desteği olan medya olan yerler istediği haberi yapar haber yapma özgürlüğüne sahip olurlar. Sende avukat insafına klalırsın. Avukat işi bu yasayı kullanıp para kazanmak oda ne yapsın oda ekmeğinin derdinde. Avukatında evi var arabasına benzin alacak oda kredi ödüyor hukuk fakültesini dört sene okumuş dirsek çürütmüş gel mesleğe yeni başla askeri ücret bir tık üstüyle mesleğini yapmaya çalış.

Yada dertsiz başım ağrımaz dişim dersen iki yolu var. Siteyi yurt dışından aç, domain hosting dahil çünkü domain bulmasa hosting buluyorlar Türk hosting firması ile iş yapacaklar önce avukatlar ile anlaşmalı hatta avukatlık hizmetini araştırmalı sonra site kurmalı yoksa artık vara yoğa telif ti şikayetti hakaretti uğraşıp dururlar.

Yada cpanel giriyorsunuz yedek al diyorsunuz yedeği aldıktan sonra filezilla girip sil diyorsunuz ve sorunlar halolmuş oluyor.

Tüm sitelerimi hollanda vatandaşı kardeşim sattım. Ben yanına işe girdim. Avukat yiyeceğine kardeşim yesin gelirlerini değilmi ya.