Allah selamet versin. İnşallah tez zamanda bebeğiniz sağlıga kavuşur rabbim sabır versin çok zor
Derdi veren Rabbim dermanınızda verir. Umuyorum ki her şey gönlünüzce olur. Bu Mübarek günde Dualarım kızınla..
Allah acil şifalar versin sizi cok iyi anliyorum benimde eşim 4 aylık hamile
Rabbim tez zamanda kucaginiza almayi nasip etsin
Hocam geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Bi abimizinde bebeği doğduğunda kalp damarları ile alakalı sorunu vardı. Adana da bir hastanede yapay damar yapıp taktıklarını söylediler. Kendisi Maşallah atlattı.
rabbim bu güzel günün hatrına sizin ve sizin gibi olan ve şifa bekleyen herkese tez zamanda yardım etsin.
Allah sizlere bağışlasın
Hocam, şafi ismiyle rabbim şifalar versin. Dini sayfam var orada da paylaşayim dualarımız evladımızla
Allah tez zamanda sağlıklı olarak kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Allah yardımcınız olsun inşallah.
Çok geçmiş olsun, umarım sağlığına bir an önce kavuşur. Dualarımız seninle. Ben de bir baba olarak durumun ne kadar ciddi olduğunu kavrayabiliyirun. İnşallah sağlığina bir an önce kavuşur.
Mübarek günde Rabbim bebeğinizi size bağışlasın. İnşallah ameliyatta her şey iyi gider ve bu yaşadıklarınız ufak bir anı olarak kalır. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Allah acil şifalar versin..
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. İnsallah en kisa zamanda sağlığına kavuşur bebeğiniz.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, güzel haberlerinizi bekliyoruz
Allah yardımcısı olsun kızımızın. İnşallah başarılı bir şekilde atlatacak. Sabırlı olun her şey yoluna girecek inşallah.
Allah inşallah bu mübarek günde çocuğunuza şifa verecektir inşallah lütfen gelişmelerden bizi de haberdar edin inşallah iyi haberiyle mutlu olacağız
Mevlam acil şifalar versin hocam dualarım sizlerle inşAllah
Geçmiş olsun hocam. Dualarımız seninle inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur, rabbim şifalar versin..
Hocam acil şifalar diliyorum. Allah sizlere bağışlasın.
Merhaba,
hayirlisi olsun hocam hakkinizda. Her serde bir hayir, her hayirda bir ser vardir. Allah sifa versin, fakat 50% ihtimal var demenizden dolayi bu sekilde yaziyorum, sonrasinda yikilmayin, saglam durun. Allah' tan geldik, Allah' a gidiyoruz. O, ne derse o olur.
Allah şifâ versin, umarım en kısa zamanda yanınızda olur.
Rabbim şifa eylesin. Geçmiş olsun prensese genelde çoğu çocukta kalpte minimal delik oluyor ve anlatıyorlar.
Allah acil şifalar versin hocam.
Allah Şafiî ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah. Bebeklerin büyük kısmı doğduğunda solunum sıkıntısı yaşar ve genellikle ameliyata gerek duyulmadan geçer. Allah yardımcınız olsun.
Allah şifa versin. Sağlıklı sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.
Allah acil şifalar versin, yardımcınız olsun.
Kandilimiz mübarek olsun.
Bu mubarek gecenin hatırına rabbim şafi ismiyle şifa versin. Allah'ın izniyle yavrucak sağ salim evine sizlere kavuşacaktır. Bugünleri de atlatacaksınız. Sabır ile rabbimizden dua isteyelim.
Allah yardımcınız olsun hocam. İnşallah düzelir inanın ne yazacağımı bilemedim. Bu hayırlı günde inşallah sizde Mutlu haberler alırsınız.
Şafi olan Rabbim Şifa versin inşallah.
Allah acil şifalar versin, inşallah evladınız iyileşir bir an önce....
Rabbim şifa versin üstadım. Allah'ın izniyle problem olmadan kucağınıza alacaksınız yavrunuzu.
Kuzenimin bebeğini de aynı şeyi dediler. Çok şükür şimdi 6 yaşına girdi maşallahı var. Rabbim size bağışlasın inşallah bu mübarek günde dualarım sizinle.
Yüce Rabbim inşAllah kızınıza bol bol şifa verirde sağlığına kavuşur iyi haberlerinizi bekliyorum.
Allah şafi olan ismiyle şifa versin hocam umarım tez zamanda iyi haberlerinizi alırsınız Allah sizede sabırlar versin inşallah
Allah herşeyin hayırlısını versin. Derdi veren Rabbim dermanınıda verir. Şu anda Cennet kokan kızın kızımıza Allah canına can versin canı içinde olsun inşallah. Doğumunu gördün büyüdüğünü ve mürüvetinide görmeyi nasip etsin Yüce Rabbim
Rabbim şifa versin hocam. Umarım kazanan kızınız olacak.
Allah şifa versin.
hocam, normal doğum olmadı sanırım? sezeryan mıydı?
sezeryan ise, neden daha önce bunu farketmediler?
bir arkadaşımda böyle bir sıkıntı vardı, sezeryan ile doğum yaptırdılar..
Rabbim yardımcınız olsun
Allah şifa versin kardeşim, çok geçmiş olsun, bir şeye ihtiyacın olursa yazarsın.
Allah şifa versin geçmiş olsun rabbim çocuğunuzun güzel günlerinizi görmenizi nasip eylesin
Allah şifa versin. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınza alırsınız.
Allah acil şifalar versin
Rabbim bu mubarek gece hürmetine yavrumuza acil şifalar ihsan eylesin. İnşaallah tez zamanda iyileşir ve yavrunuzla beraber musmutlu bir hayatınız olur. Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim.
Allah kızınıza sağlık, size de dayanma sabrı versin. Metanetli olun. Allah her şeyin hayırlısı olanı verir...
Allah tez vakitte şifasını verir inşallah, aziz mübarek günde çareler tükenmez hocam.
Geçmiş olsun. Bugünün hürmetine inşallah Allah şifa verir.
Ey insanların ve cinlerin RAbbi hiçbir hastalık bırakmayacak şekilde şifa ver amin amin bi hürmeti taha ve yasin..
Allaha bütün darda olanlara YARDIM eylesin İNŞALLAH.
Bu mübarek günün hatrına hürmetine. Rabbim kızınıza ve şifa bekleyen tüm hastalara acil ve hayırlı şifalar nasip eylesin.
Allah yavrunuzu size bağışlasın, sağ sağlım ameliyattan çıkmak nasip etsin.
Allah şifa versin.. Her şey düzelecek
Allah yardımcınız olsun, şifa versin inşallah...
Bu gece hürmetine Şafi-i Hakiki, hayırlı şifalar versin hocam... Miraç gecenizi tebrik ederim
Rabbim bu mübarek gecede şifa versin, tez zamanda sağlığına kavuştursun kızımızı.
Yapabileceğimiz en ufak bir şey olur ise hemen yazın, elimizden geleni yaparız.
Rabb'im şu mübarek gecenin ve bu gece göz yaşlarıyla yalvaranların, bağışladıklarının ve bağışlamaya sebep olan merhametinin hürmetine acil şifalar eylesin ve bu vesile ile üm hastalara acil şifalar eylesin.
Okurken boğazım dilimlendi

Allah tez zamanda sıhhatine kavuşturur inşallah. Duacıyız
Allah şifa versin, çok geçmiş olsun hocam
Allah acil şifalar versin hocam
Allah acil şifalar versin
Rabbim acil şifalar versin
Allah şifa versin hocam dualarımız sizinle..
Merhabalar, tüm dualarımız sizinle.
En güzel haberlerini bekliyoruz yiğenimizin.
Lütfen haber aldıkça bizi de bilgilendirin.
Rabbim bu mübarek günde acil şifalar versin hocam, çok geçmiş olsun
Allah şifa versin hocam umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
canı gönülden duam sizle. allah acil şifalar versin inşallah.
Allahım tez zamanda sağlağına kavuştursun inşallah geçmiş olsun.
Rabbim bu mübarek günün hatırına şafi sıfatıyla tez zaman da şifasını versin inşallah.
Allah şifa versin hocam. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Allah yardımcınız olsun, Büyük geçmiş olsun..
Acil şifalar miniğe tez zamanda iyileşir inşallah.
Hocam çok zor allah acil şifalar versin kızınız o %50 kıısmdan olumlu soncularlacıkar geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin. Allah'ın izniyle kızınız kurtulacaktır inşallah.
Allah şifa versin inşallah. Bebeğimizin hayırlı haberlerini almak dileğiyle
Allah acil şifalar versin.
Rabbim şifa versin, Aynı durum benim yeğenimde de vardı solunum sıkıntısı yaklaşık 1 ay hastanede kaldı. Şuan çok şükür iyi durumda. Allah yardımcınız olsun, zor günler geçer elbet.
Dert etme aslan kardeşim eğer yiyeceği ekmek var ise yaşayacaktır sen rahat ol. 2 aya kalmaz benimde kızım gelecek ne olacak ne ortam yaşayacak bilemiyorum.
Yüce rabbim şifa versin. İyileşecek allahın izniyle. Olumsuz hiç bir şey düşünmeyin.
Rabbim şifa versin, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. 🤲
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
İnsan çocuğu hastalanmadan, bir şey olmadan o yüreğin yanmasını, içten içe terleyişi, gözlerinizin kararmasını, kalabalıktaki o sessizliğinizi bilemez ben hayatımda en çaresiz anımın çocuğumun hastalığına çare bulamadığımız zaman hissetmiştim hayatımda ki 1 yılı siliyorum o yüzden ama şifa Allah dandır yanı başımızda hiç ummadığımız mahalle arasındaki bir doktorun 1 doz ilacıyla çözdük şehir şehir gezdik neler neler yaptık çözemedik ama Allah şifa yı o an verdi.. .Allah şifa versin dualarınızı eksik etmeyin sabredin...
Çok büyük geçmiş olsun hocam. Rabbim şafi adı ile şifa versin inşallah.
Allah'ım sen bizleri evlatlarımız ile sınama.
Hocam tez zamanda sağlığına kavuşur merak etmeyin Allah size bağışlasın sanılan kadar güçsüz değil bebekler bu zamana kadar geldi ise savaşacaktır.
Allah yüzünüze gülsün
Şifalar temenni ederim hocam.
Allah (c.c) bu güzel günde şifa vermesi dileğiyle...
Allah şifa versin İnsallah sağlığı yerine gelir dualarım sizinle
Rabbim şifasını versin inşallah. Biz de eşimle ikinci çocuğumuzu nefes problemi yüzünden kaybetmiştik. Doğum yaptığım ilde küves olmadığından başka bir ile nakil yapmıştık. Ancak 6 gün yaşayabilmişti yavrumuz. Bu gecenin yüzü suyu hürmetine Allah'ım acil şifa versin. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı mevlam nasip etsin.
ALLAH tez zamanda şifasını vermesi için dua edicem. ALLLAHTAN umudunuzu sakın kesmeyin ve durumu hakkında dönüş bekliyoruz sizden.
Acil şifalar diliyorum hocam, sağlığına tez zamanda kavuşur yavrum inşAllah.
Acil şifalar dilerim hocam, umarım kızınız iyi olacak 😊🎈
İyi haberlerini bekliyoruz inşallah 🙏
Rabbim güç versin, sağlık versin. Tez zamanda sohhayne kavuşur ve kucağınıza alırsınız inşallah.
Rabbim güç versin, sağlık versin. Tez zamanda sohhayne kavuşur ve kucağınıza alırsınız inşallah.
Yüce Rabbim Şâfî ismiyle şifa versin inşallah 🤲🤲
Allah hepinizin ve hepimizin yardımcısı olsun, tez zamanda şifa nasip etsin inşallah.
Allah şifa versin hocam inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah..
Allah acil şifalar versin.
yanlış hatırlamıyorsam çok yakın bir abimizin oğluna anne karnında aynı teşhis konmuştu. Belki farklıydı tam emin değilim ama yine kan ve damarla ilgili bir şey hatırlıyorum. Ben de kan vermiştim
Halkalı acıbadem de operasyon geçirdi. Şimdi 5 yaşında ve sağlıklı. Umudunuzu kesmeyin. Tedavisi vardır inşallah. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
kızınız hayata tutunur umarım.
kız bebekleri çok güçlü olurlar hocam inşallah kızınız atlatacak sizden güzel müjdeli haber bekliyoruz. Rabbim sizlere bağışlasın kızınızı
Allah Acil şifalar versin.
Rabbim şifa versin inşallah. Tüm dualarımız sizinle
Allah sizlere bağışlasın inşallah.
"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame."
Türkçe Anlamı: "Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın"

Amin
(Buhârî, Merdâ, 20; Müslim, Selâm, 46; Ebû Dâvud, Tıbb, 18, 19)
Allah şifasını versin, dua kimin nazarında kabul olur bilinmez inşallah şifa olsun nazarı ile inşallah şifasını verir rabbim
Allah acil şifa versin abim tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah
Hocam Allah şifa versin yüce rabbim kızınızı size bağışlasın
Acil şifalar diliyorum hocam.
İnşallah sağ salim çıkar bebeğiniz ameliyattan.
Acil şifalar, sağlıkli sıhhatli kucağınıza almak nasip olur inşallah
Acil şifalar diliyorum hocam dualarım sizinle
Allah kızınızın yanında olsun
Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Bol bol dua ediyoruz
Rabbim en kısa zamanda yavrunuzu size bağışlasın. Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah evlatlarımızın yokluklarini bize göstermesin 🤲
Rabbim şifa versin inşallah sağlığına kavuşsun inşallah
Ameliyat oldu mu çok geçmiş olsun
Hocam var mı bi gelişme, güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
hocam cok geçmiş olsun ALLAH C.C şifa versin inşallah...
Merhabalar Sevgili Ailem ! Öncelikle 123 Kişiden Ayrı ayrı Özür diliyorum sorularınızı Tek Tek Cevaplamayıp Hepsini bir Toplu şekilde Cevaplayarak. ( İnanın Bilgisayar Başına Geçecek Halim Kalmadı, O yüzden Tek Mesajda Toplamak istedim )
Bebeğimiz Ameliyatı Başarı ile Tamamladı Yaklaşık 5 Saat 20 Dakika sürdü Ardından Yoğun Bakım sürecimiz var, 48 Saatimiz Kaldı Ama şuan Sitebil şekilde Olumsuz bir Durum olmamasına Seviniyoruz ve bekliyoruz İnşallah Atlatıp Sağlıcakla Kucağımıza Alacağımıza inanıyorum. Son 5 Günlük Yaşadığım Hayatı 5 Yılım gitti Ömrümden Allah kimseye Böyle bir şeylerle karşılaştırmasın.
Bir şeye Dikkat etmek istiyorum Kendisine Özellikle Teşekkür etmek istiyorum Allah Razı olsun
@Coşkun Çetin; 'den Kendisi bizzat aradı, ve İç işleri Bakanımızı Hastaneyi Arayarak Gerekli ilgiyi Göstermelerini Söyledi saolsun Bakanımız Hastaneyi Arayarak ilgisini Gösterdi.
Şu 5 Günlük dönemimde 1326 Kişi Aramış veya cevapsız kalmış, Allah Hepsinden 'de Razı olsun Bu Platformun Kıymetini bilmek lazım Dostlar, Bu arayan kişilerin Yarısı r10.net üzerinden kurduğum müşteri portföyü ve ya Yakın Arkadaşlıklar sonucudur. Bu Zor zamanlarımızda arandığımızda bir an olayı unutup bu tarz şeylere seviniyorsunuz Bizim Sizlerden Tek tek isteğimiz Sadece manevi Destektir ( DUA )
Burada bir çok Arkadaşlar Gerek iletişim olarak Gerek ise Özelden yazarak Maddi Desteğe ihtiyacın olursa Yaz lütfen diye bilgilendirmede bulundular Hepsinden Allah Razı olsun Çok Şükür Maddi Açıdan bir Sıkıntım yok Sadece Maneviyat açıdan Dua İle yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sevgilerimle..