hasanbugra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam beni yanlış anlamayın ancak, backlink satışı yapmışsınız ben sizden 1 adet backlink alsam sonra desem bu adam hayla backlink satıyor ama benden yine ücret istiyor, böyle bir mantık olamaz ayrıca o platformlar size kapalı mı madem orada öyle neden oradan almıyorsunuz. Kendim script geliştirir bütün güncellemeleri ücretsiz bir şekilde dağıtırım şahsen iş yaptığım kişiler beni önersin yaptığım iş övgü alsın diye sistemimde bir sıkıntı var ise bu benim yanlışımdır ancak diğer türlü satışta yapmış olsam bu benim yanlışım olmuyor sadece satış stratejisi oluşturmuş oluyorum size sadece şunu söylemek istiyorum madem ki oralarda ki satış şekli hoşunuza gidiyor ise alışverişinizi oradan yapınız.
Hocam şöyle düşünün ben size backlink satmışım 1 yıl sonra senden yine para istersem evet dediğinde haklısın ama burada sitenin hiti arttı 3 ay sonra bana yine para ver yoksa linkini kaldırırm demek oluyor. Eski tema güncelleme yok bir şey yok yani.

Tartışma ortam yaratmak istemiyorum ama dediğiniz örneğinde bu olayla uzak yakın alakası bile yok.

2-3 kötü tecrübenin ardından zaten oralardan alışveriş yapıyorum ve soran kimseye Türk teması veya scripti almasını önermiyorum.