3. Nesil yeni Netinternet WAF servisi için kapalı beta süreçlerine başlıyoruz. Yeni servisimizde hosting firmalarının servisi white-label mantığı ile kullanıcılarına sunmaya olanak sağlayan yönetim panelleri ile hizmet verilecektir.

Yani kontrol paneli ara yüzünüzde kendi logonuz ile kendi URL adresinizden bu servisi müşterilerinize edindirebileceksiniz.

Firma olarak kapalı beta sürecine katılarak, BETA devam ettiği sürece bu hizmetten ÜCRETSİZ olarak faydalanıp isterseniz kullanıcılarınıza da ÜCRETSİZ sunabilirsiniz. Ücretsiz sunulan bu imkanlar doğrultusunda sizlerden tek beklentimiz mükemmel ürüne ulaşmamız adına geri bildiriminizi eksik etmemenizdir.

Başvuru formu GEREKLİ SAYIYA ULAŞILDI BAŞVURU FORMU KALDIRILDI LÜTFEN PM ATINIZ

R10.net’de CloudFlare bypass edildiği için Netinternet WAF servisi tarafından korunmaktadır. Zaman, zaman çıkan WAF sayfalarından bunu görebiliyorsunuz.

Merak edenler için WAF yönetim paneli ekran görüntüleri;