(Bu bir kendimi motivasyon konusudur)

Merhaba arkadaşlar,

4 Ay önce Youtube maceramıza başladık o gün bu gündür en fazla 3 gün ara verdik 4.gün videomuzu attık kimi zaman her gün kimi zaman 2 güne 1 video atmaya çalıştık. Bu maceraya başladığımızda 8.200 Abone vardı kanal satın almıştık. Facecam çekmeye başlayınca 7800'e kadar düştük. Çekiliştir şudur budur 11.200'e kadar çıktı şimdi geri 10.600'e kadar düştük.

Bu analitik beni yıldırmayacak. Her şeye rağmen deneyeceğim. Web site işlerinde hep bir şekilde bıraktım, her hikayemi yarım bıraktım ama bunda yılmayacağım.
Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim.

Herkes video attıkça her gün uğraştıkça 3-5 abonesi artar bizim abonemiz düşüyor şaka gibi geriye doğru giden bir biziz galiba. Ama yılmayacağım motivasyonumu düşürmeyeceğim. Bu gün bu konuyu açma sebebim Abonemiz düşse de en azından ufakta olsa fark edildik. Bu gün milat olacak ve yılmadan usanmadan devam edeceğim ayda 1 kere bu konumu güncelleyeceğim.

Son videomuz LAZ 'ın bir videoda bizi izlediği bölüm.

https://youtu.be/4t6wnU-JgmU

20.03.2021 Güncellemesi------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mücaledemize devam ediyoruz
Yıkılmadık ayaktayız evde durduğum sürede her gün video atmaya devam ediyorum. Çalıştığım zamanda ise 2 güne 1 video atıyorum

Aranmalarda ve önermelerde fena değil gibiyiz onun için devamkeeeeeeeeeeee