DHS yi eskiler bilir, yaklaşık 5 yıldır çalışıyorum kulağına kurşun sorun yaşamadık. Sitelerine önem vermiyorlar fakat hizmetleri iyidir.
DHS Harun çok eski bir firmadır. buradaki firmaların çoğundan eskidir. yıllar önce çalışmıştım. 7/24 destek veriyordu ve çokta bilgili iyi bir kişiydi. Uzun zamandır tamamen kurumsal firmalara hizmet veriyor diye biliyorum.
Bu gönderinden önce aradım hocam, mesai saatleri dışı dedi telesekreter. Kötü bir durum eğer ki siteme acil destek gerek olsaydı..
Harun hocayla 2 3 sene çalıştık. Yeri geldi kendisi aradı beni

Ben şahsen kişiliğinden ve fiyatlarından memnun kalmıştım.
+
https://www.resellerhosting.com.tr sitesi de mevcut.
@DHS;
14 yıllık forum geçmişi bulunmakta (:
@Cenuta; ve
@odeaweb; kullanıyorum 3 yıla yakındır memnunum. Destek hizmet ve kişilik olarak güzel firmalar.
MErhabalar,
bu şekilde değilde; devir aldığınız organizasyonun siz devir almadan önce orada herhangi bir sorun yaşayıp / yaşamadığıdır.
Siteleri güncel olup olmamasına takılmamanız lazım.. kupon ömür boyu kullanım için üretildi ise oradaki tarihi görmeniz mümkündür..
Saygılarımla.
Çok başarılı bir mantık hocam. Teşekkür ederim fakat pek konuşabileceğimizi düşünmüyorum o zaman ki yönetimi ile...
Resellerhosting.com.tr adresleri.. 5 yildir kullanirim, fiyat politikasindan guzelhostinge geçtim.
SSL olmadığını kim söyledi hocam size, https:// diye girmeyi deneseydiniz

Firmayı tanımıyorum ama çok da kötü gözükmediler.
İnsan HTTPS görmek istiyor yani hocam. Ben şahsen S takısını eklemedim evet. Normal bir kullanıcı da eklemez ve güvensiz görünür haliyle.. Bence htaccesdosyasına eklenecek küçük bir kod satırı güveni yükseltecektir..
Harun abi işinde iyidir, yıllar önce bir dönem çalışmıştık kendileriyle. Hizmette bir problem yaşamadık.
Hocam dhs değilde güzelhosting,veridyen veya alaystr bu firmaları tavsiye ederim DHS iyi araştırınız.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim güzel insanlar. Fiyat harici olumsuz bir deneyim yaşayan yok sanırım sizler arasında. O da bütçe meselesi tabi. Hizmetleri iyiyse ne âlâ..