rahmican adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sekreterin hastalık değerlendirdiğini ilk kez duydum ve görüyorum
InternettinHoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam komutaninls konuş. Psikiyatriden herhangi bir bu tür problrmi var mi diye seni yeniden sevk etsin. Sen de boyle bir problemin olmadığını belgele... Savciyada bu durum nedeniyle belgelemek icin psikiyatriye gittiğini ve boyle bir durum olmadığını ispatlamak icin gittiginde bu donuc verildi diye ekle istersen. Bence kanaatlerini etkiler. Ama keske mahkeme yerine cimere sikayet etsen sorusturmada daha ciddi sorun yasarlardi. Mahkeme simdi kanit olmadigindan olanla hukmetcek. Onlarda birden fazla kisi olarak aleyhinde ittifak edecek...

(RDM ile sevk edilirsen ve RDM lehinde kanaatle sevk ederse iyi olur. Revir üstünden RDM'yi atlayarak sevk yapmayın bence)
Akapunko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sekreter temelden yetişiyor
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle durumlarda kaydın, şahidin yoksa bir şey yapamazsın maalesef. Birde bu tür durumlarda haklı da olsan sağlık çalışanları genelde haklı görülür. En iyisi Twitter'dan birşeyler yapmaya çalışmak. Adliyeden daha hızlı çalışıyor.

Şu an askeri personel değilim . Malülen emekli ayrıldım. Daha öncesinden heyet raporum var yani o hastaneye gitmeden 1 hafta önce heyetten aldığım sağlam raporu var. Cimer konusuna gelecek olursak , cimere cevabı hastane yazıyor zaten. O yüzden cimer bu ülkedeki en boş başvuru kanalıdır. Düşünsenize benim kurumumu şikayet ediyosun , cevabı ben yazıyorum.