msa52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizzat ben de bu durumun maduruyum. Uzlaşmayı reddettim, süreci merakla bekliyorum. Aynı sorunu yaşayan varsa iletişime geçmesini rica ederim.
Bu konuya değinen en güzel yazılar bence birgün gazetesinden Anıl Baba'nın yazıları.

Bir avkatın korkutma ve tehditle para alma yöntemi gösterdiğini de Fahrettin arkadaşımızın yorumunda gördüm.

Yine burada yorumlarda bu işlerle BİR AVUKATLIK BÜROSUNUN özellikle ilgilendiğinden (para kopar ma işi yapıyorlar) haberim oldu, ancak ismini bilmiyorum.

Benim merak ettiğim, bu olaya somut karşılık veren bir avukat var mı? Bunların haksızlığını gösterebilecek, bunlara dava açacak.
Bugün bir şey yapmazsak yarın ucu hepimize dokunacak.

Açıkçası adalet bakanından hiç ümidim yok. Bu konuda ciddi bir kamuoyu oluşturmamız gerekiyor.

Tabii kanunları da iyi bilmek gerekiyor. Eğer knaunlar bunlara fırsat veriyorsa acil olarak buna dokunulmalı.


***
Yakalşık 10 yıl boyunca adnan okatr birçok kişiye dava açarak mağdur etti. Bir hakimin dikkati sonucu oktarın cezai ehliyeti olmadığı ortaya çıktı. O zamana kadar oktar için avukatlık yapanlar davaları geri çekmek zorunda kaldı.
kaynak https://t24.com.tr/haber/adnan-oktar...cekiyor,289851

Şimdi bu telif olaylarında da bence hukuki bir açık var. Konunun uzmanları bunu bulması ve gerekeni yapması gerekiyor. Eğer knaunlara göre bu telif davaları haklıysa derhal kanun değişikliği için baskı yapılmalı.
Maalesef bu ülkede ağlamayana mama verilmiyor. Bu çığ büyümeden engellenmeli.

Size kolaylıklar diliyorum. İnşallah başarılı olursunuz.