merhabalar hocam emeklerinize sağlık.
izniniz olursa gözüme batan birkaç şeyi belirteyim
- header ve açılır menü background u birbirine çok yakın. menü tam belirgin olmuyor. ana sayfadaki kurucu müdür yazısının zemini gibi biraz daha koyu gri bir zemin menüyü daha belirgin yapacaktır
- YGS ve LKS tercih moturu yazıları düz buton değilde sayfadaki diğer ögeler gibi resim buton olsa daha estetik görünecektir
- Hemen altında yer alan üçlü yazı bloğu çok bitişik. aralarında boşluk bıraksanız daha estetik görünecektir
- Bu içerik saydalarını açtığınızda hizalama sorunları var. Yazılar sola hizalı değil de iki yana hizalı şekilde yazılsa daha esetik duracaktır.

- Ayrıca ana sayfada yer alan 3 içerik linkine de tıkladım. açılan içerik sayfalarında iki tanesinde hiç görsel yoktur. Bu sayfalarda hizalama sorunları daha bariz ortaya çıkıyor.
- footer alanı çok dağınık. 2 sütun yerine 4 sütunlu bir yapıya geçiş yapılabilir.
- blog sayfasındaki içeriklerin hepsi siyah zemin beyaz yazı olunca iç karartıyor. Tam farklı renkler kullansanız ne güzel olacaktı diyecektim. Son iki yazıda gördüm. Keşke hepsi böyle olsa.
- IK sayfası sadece bir formdan ibaret. form öncesi bir bilgilendirme yazısı olsa daha mantıklı olacaktır.
- BENCE kullandığınız gri tonlamasını birkaç ton daha arttırmalısınız. bu şekilde içeriklerin görünürlüğü azalıyor.