Toplam forumdan 2 kez ban yedim birisi şikayet konularına yazmak biriside mağduriyet kaynaklıdır.
Vergisini veren bir mükellefseniz bu arkadaşa kestiğiniz faturayı bize gösterebilirmisiniz e-fatura olarak ?
Garantisini neden veremiyorsunuz? boş boş method satıyorsunuz. Benim satış sözleşmem gayet açık ve nettir. Ve uyulduğu süredede kimseye bir mağduriyet yaratmaz.
Boş işlerle uğraşan milletin taktiğiyle adwordsu öğrenip o taktiği burda satmanız zaten çok hoş. Kullandığınız taktiklerin hepsini r10da ücretsiz şekilde bile paylaşırım. Lütfen sadece bunun için bu mesajı alıntılayın ve bana bir kez daha bişeyler sallayın.
Emin olun ben size sallamıyorum. Ceza almamdan faydalanarak arkamdan atıp tutan kişilerden sadece birisiniz. Siz kendi taktiğinizi kendiniz mi öğrendiniz? Çünkü biz öyle yaptık. Oradan buradan taktik
koparan çalışmadığında da şikayet eden kişilerden değilim. Belki satışınız benden fazla evet ancak traderim düşük olmasına rağmen emin olun bu forumda yeterince ticaret yaptım. Ek olarak ben faturayı size değil alıcıya tebliğ etmekle yükümlüyüm. Kendisine sorarsanız faturasını verdiğimi de doğrulayacaktır.