bilgekadin2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri,

Bundan yaklaşık bir yıl önce intern hekim olduğumu da sizlerle paylaşmış ve göz yaslarimi tutamamistim sevinçten. Desteklerinizi, iyi dileklerinizi yüreğimin derinliklerinde hissetmiştim. Hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim. 🙏

Şimdi ise; an itibariyle tıp fakültesi serüvenimi tamamladım. Hayattaki amacima ulaşmak için bir basamağı daha atlamanın sevincini de sizlerle paylaşmak istedim.

Acısıyla tatlısıyla koskoca 6 yılı devirdik. Yeri geldi ağladık, yeri geldi yine ağladık, az biraz da güldük. Özellikle son bir sene ne yaşadığımı bir Allah bilir bir ben. Hepsini atlattık, yüzde yüz performansla olamasa da bir dönemi kapattım.

Hekim olmayı o kadar çok istedim ki... İnsanların hastalıklarına çare bulmak, ağrılarını dindirerek ya da azaltarak yaşam standartlarını yükseltmek, hayır dualarını alabilmek benim için mucizevi bir şey. İse yaradigimi ancak hekimlik mesleğinde hissedebildim.

Yazı çok uzun oldu. Kusuruma bakmayın. Zaman ayırıp da okuyan herkese çok teşekkür ederim. Diplomamı geçen hafta Perşembe günü Bitlis'te gerçekleşen helikopter kazasında şehit olan Ömer abime armağan ediyorum. Onun vatan aşkını ben de aynı şekilde titizlikle sürdüreceğim. Ruhun şad olsun canım abim🙏

Hepinize iyi forumlar dilerim. Daha iyi insan, daha gelişmiş bir toplum olabilmek ümidiyle...

Sağlıcakla 🙏❤️
Hayırlı uğurlu olsun değerli kardeşim.
İnşallah tüm hedeflerine sağlıkla mutlulukla ulaşırsın.
Tebrik ediyorum.