Makale Türü & Konusu: Oyunlar Hakkında Bedava Hesaplar İçeriği
Makale Adeti: 10
Kelime Sayısı: 600
Başlıkları Kim Belirleyecek: Alıcı
100 Kelime İçin Ödenecek Tutar:2₺
Teslimat Süresi: 3 gün
Alıcı Notu:
Zamanım olmadığı için sitemle ilgilenemiyorum, dolayısıyla buradan alacağım. "Ancak ve ancak" "mutlaka ve mutlaka" gibi kelime kazanma içerikleri istemiyorum. Aynı zamanda imla kurallarına uygun, mantıksız cümleler bulunmayan içerikler istiyorum. Zaten kendim de makale yazarlığı yapıyorum, özensiz içeriği anlarım. Bedava hesaplar içeriği olacağı için çoğunluk hesap adı ve şifresi şeklinde olacak. Bu noktada kilit olay hesap adı ve şifrelerini mantıklı bir şekilde, copy paste ya da spin yapmadan, yazabilmeniz. 600 kelimelik içeriğin 200-250 kadarı hesap adı ve şifrelerden oluşacak. Geriye kalanlar başlıklarla ilgili yazılarınız.
İçeriklerinizi beğenirsem daha çok alırım, zira birçok yazılacak başlık var elimde. Lütfen örnek 3 yazınızla beraber teklif iletiniz, herkese kolaylıklar dilerim.
İmzamdan konu linkime ulaşabilirsiniz. Yalnız oyun ile ilgili çalışmaları 100 kelimesi 5 TL ve katı üzerinden yapabiliyoruz. Sizin çalışmalarınız oyundan çok bedava hesaplar tarzında olduğu için standart makale olarak yazabiliriz, o da 100 kelimesi 3 TL ve katı şeklinde oluyor.
Detayları pm olarak da ilettim. İnş. birlikte çalışma fırsatı buluruz.
Dönüşünüzü bekliyorum, iyi çalışmalar dilerim.