Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ek giderlerde.
koronadan dolayı evdeyim ek giderim yok açıkcası yiye yie 70 kilo girdiğim koronadan 87 kiloda devam ediyorum.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bunlar uzun vadeli işler. Hazır gelirli site veya uygulama alırsanız başarıya ulaşmanız daha kolay olur.
Hazır gelirli almadım aylık gelir oranı çok düşük oranlı bulabilirim bunlara da aslında ek vakit ayırabilir miyim bilmiyorum.

Candogancan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallaha hocam bizim kendi gelirimiz bile yetmiyor ama sana tavsiyem biriktir paraları ve biriktirirken bir girişim üzerine düşün
-ne işi yaparsam tutar ? gibi
evet kafamda e ticaret var bu yönde ama dediğim gibi ortalama 1 yıl beklemem gerekiyor büyük ihtimalle bekleyeceğim yada daha kısa bir yolla kredi kartımla taksitli alarak yola çıkacağım aylık hiç gelir etmesem bile ek gelirimle karşılarsam masraflarımı uzun vadede ayakta durabilirim sitede oturursa yerine 2. bir ek gelir kaynağı yapmış olurum diye düşünüyorum.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BIST100 Şirketlerine aylık 200 dolar yatırım yaparsanız bile kazanırsınız. Türkiye'de Aselsan uzun vadede herkesi kaznadırıyor daha kaybedene rastlamadım.
Önerim en iyi 100 amerikan şirketine yatırım yapmanız olacaktır şahsen şu anda yatırım hesabı açtırıp buna da girişeceğim .
YTD
hiç bilmiyorum bunu şuan nasıl alınır felan hiç girmedim mesela kripto para alım satımı bankadan fon alım satım yapmıştım sadece

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sağolsun hanım hepsini marketbank hesabına atıyor 😄
diyecek sözüm yok bekarım

Cebom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir damacana alın iyice etrafına kapalı renk bant çekin hiç bir şekilde içi gözükmesin her ek geliri oraya atın
insagramda yanılmıyorsam görmüştüm böyle bir video bankada olunca harcanıyor ama dediğiniz gibi yaparsam harçanmaz ama ben nedense tehlikeli görüyorum zamanında kumbara kullanıyordum belki 5 lt su şişesinde olabilir

ozgun58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
intagram sayfasi alip düzenli içerik girip reklam alma gibi olabilir bu işleri bilen para kazanan bir profesyonelden ücreti dahilinde destek alip piyasa arastirin instagram reklam alan sayfalar var bunlar nasil yapiyor araştirin
aslında hem kendi projelerimde hemde reklam satarak kazanç elde edilebilir hatta dün alım satım kategorisine baktım ama gerçek takipçili kazanç elde edebilecek sayfa göremedim hep bot ile yabancı user dolu hesaplar var ondan dolayı güvenemiyorum.