hakanbey58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük 2-3 kez, konuyu güncellediniz mi diye bakıyorum hocam 😄😄
İstediğiniz zaman pm iletebilirsiniz güncel halini atabilirim

wisex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzer bir uygulama da benim var. Ads reklam çıktım ancak işe yaramadı hiç.
Uygulama Link: https://play.google.com/store/apps/d...geapps.dogehex
İşte gariplik burda ben hiç ama hiç reklam çıkmadan bu hale geldi.

TheBoss3452 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim böyle yükselen reklam isteği artisim olmuştu kısıtlama yedim
Evet normalde bir anda yükselişte kısıt yapar ama bana daha vurmadı inşllah vurmazda

pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer ödeme alabilirsen payoneer e vs. ilk işin şirket kurup olayı legal ortamda vergisi cartı curtuyla sürdürmek olsun google a da vergi bilgilerini iletirsin daha kalıcı olur

bu arada şu da var. ortada gerçekten saçma sapan bi durum yoksa senin kazanman demek google ın da kazanması demek. senin gibi kazandıran müşterileri daha fazla severler. o yüzden sistemin sorunsuz devam etme ihtimali de yüksek. ama sana tavsiyem konuda programına dair kategori, şu bu tüm bilgileri gizle. yarın bigün biri kafaya takar bi şekilde istatistikten şundan bundan programı bulur, basar spamı yasaklatmaya çalışır. yahut şikayet eder google a. kimse uğraşmaz deme bin türlü ruh hastası mevcut internet ortamında. ben kazanmıyorsam kimse kazanmacı kafaya sahip. yahut senin programının aynısını alır yükler seni de ortadan kaldırmaya çalışır tekel olmak için. özellikle youtube dakiler çok rastlamıştır bu olaya. kısacası, uygulamana dair bilgi içerek her şeyi sil, özellikle merak eden olursa ve özelden söylemek istersen söylersin
Evet çok doğru söylüyorsunuz. Eğer ilk ödeme gelirse direk bunu ticarete dökerek uygulamayı genişletip firma açarak destekleyeceğim.
Dediğiniz gibi sorun olmaması adına da bilgileri şuanlık tekrar gizledim.
Güzel yazınızın için teşekkürlerimi sunuyorum