çok yakındır bunu ben sölediğimde linç yedim. birgün o sistem patlayacak dedim sen gerici düşüncesin sen yeni sistemi düşünemiyorsun yenilikci değilsin geri kafa bile diyen oldu ama Allah büyük elbet birgün bunlar patlar ve o gerici diyenlerin alayı r10da kayıtlı hepsini alıntılayarak
KAHKAHA ATICAM
ek not: hiç bir devlet yönetemediği para sistemi veya elde tutulan birşeyi yönetemiyorsa o sisteme asla geçmez.
bnunuda dediğimde altın örneği dolar örneği verdiler. sanal yani görünmeyen bir sisteme tamamen geçen devlet çökmeye mahkumdur tekrar ediyorum hiç bir devlet yönetemediği para birimine geçemezzzzzzzz !!!
çok ilerici dostlar elbet birgün hüsrana uğrayacaksınız şuan birileri milyar dolar kaybediyorsa Twtter profiline #btc yazarak o milyar dolarları geri kazanıyor ise birilerinin canı yanıyordur yada birileri birilerini kek gibi yiyordur.
daha detaylı anlatım aptala anlatılır
Hahahaha ponzi bir sistemin zaten patlayacağı gayet açıktı bunu görmek için kahin olmaya gerek yok

Çiftlik bank türk lirası ile dolandırınca türk lirası hakkında da böyle yorum yaptınız mı merak ediyorum xd Fakat şunu anlamıyorsunuz ortada bir sistem yok kapalı bir kutu yok her şey open-source ve bu sayede bir kurumun ya da birilerinin güvenini kazanmasına gerek yok. Bir para göndermek için saatler beklemenize yüksek vergiler ücretler ödemenize gerek yok.