Benim tanıdık abinin şimdi anonim şirketi var web tasarım işi yapcaz birini alcaz ben bu işlerde domain hosting anlıyorum fakat o anlamıyor şirketin kurucusu işte bende yardımcısı gibi yanımıza çalışan olarak web tasarımcı alıcaz bu kişi sadece sitenin tasarımını ve işte ürünlerini eklicek siteye göre değişcek butik sitesi tarzı woocommerce olcak site wordpress 'de ama sepete ekle olmıcak mağazada olan ürünleri internet sitesinde sergilicez kısacası anlaşmış oldugumuz baya bir mağaza var benim sizden istediğim değerli abilerim ablalarım biz bu kişiye ne kadar ücret vermeliyiz bu işlerden anlayan yorum fikir belirtebilirmi? site fiyatı 2000 TL olsa burdan bu siteyi tasarlayan kişiye ne kadar vermemiz gerekiyor ( Siz olsanız ne kadar verirdiniz? ) bu işlere çok girmediğimiz için bilmiyoruz fikirleriniz doğrultsunda birşeyler yapmaya calıscaz hem cocugun hakkını yemek istemiyoruz hemde fazlasını vermek istemiyoruz ;

Bir sitede ortalama 100 - 150 ürün falan olucak yani işte birde site tasarımı wordpress ile yapılcak siteler,

Bu kişi Lise Mezunu Öğrenci Web Tasarım dalını bitirmiş bir arkadaş bize demo siteler sundu 4 adet beğendik bunuda belirtmek isterim. Üniversteye hazırlıkta

% ' yada Fiyat olarak belirtebilirseniz çok sevinirim teşekkürler