2 yıl ve daha eski instagram hesapları almak istiyorum.
İlk maili ve kurucu maili ile birlikte teslim edilmesi gerekiyor.
İlk mail ve kurucu mailin kesinlikle yahoo mail olmaması gerekiyor.
Bir kaç gün önce forumdan 5 tane 2015 tarihli hesap aldım. Arkadaş 5 hesabıda ilk mail ve kurucu mailile birlikte teslim etti. mailler yahoo uzantılı. ilk 2 mail adresine giriş yaptım şifre değiştirdim kurtarma mailini değiştirdim ve telefon ekledim sonra instagramdan giriş yapıp şifre ve mail değiştirdim. ertesi gün yahoo mailler kapandı. Mail adresini yazıyorum üzgünüz bu hesabı tanımıyoruz uyarısı veriyor. Kurtarma mailini yazıyorum onuda tanımıyor. İnstagram hesapları kapanmadı ama mail kapanınca o hesaplarda çöp oldu dolayısıyla. İnstagram da mail değiştirsekte ilk ve kurucu mail önemli oda yahoo olduğu için ve kapalı olduğu için sonuç hüsran. Aldığım kişiye durumu ilettim herkeste aynı durum olduğunu şu anda yahoo da büyük bir sorun olduğunu ve çözüm aradıklarını söyledi ama ben çözüm bulunacağına pek inanmıyorum.
Başımıza gelenlerden yola çıkarak benim tavsiyem ilk ve kurucu maili yahoo olan instagram hesabı almayın derim... Derimde şimdi bu forumda bi dünya eski tarihli hesap satan arkadaşlar bana darılacak belki ama sattıkları instagram hesapları hep yahoo mail. Anlamadığım bu kadar sorunluysa neden yahoo. İnstagram başka mail ile hesap açmaya müsade etmiyormu.
Bu sadece benim mi başıma geldi emin değilim ama bir kaç arkadaşa durum hakkında yardım amlak için sordum. Onlarda aynı şekilde yahoo mail olan hesapları tercih etmemem gerektiğini söylediler. Ben bu konuda uzman değilim ama sorduğum ve danışdığım kişiler sektörde yıllardır iş yapan arkadaşlar.
Bu konuda ticaret yapan arkadaşlar kusuruma bakmasınlar.