Ne sistemler yapılır, yedekli dünyanın 4 farklı lokasyonundan 4 farklı verimerkezinde mirror yapı ile Cluster edip çalıştırılabilir. Ama önemli olan soru bunu yapabilirmiyiz yoksa bu yapılanın bedelini öderler mi ?
15 DK içerisinde replike bir yapıda VDS sistemini import edersiniz anlarımda fiziksel sunucucda bunu yapamazsınız. Zira erişimi kesilmiş bir NETWORK üzerinden nasıl veri aktarımı yapmışlar yahut her dedicated alan adamın sunucusunun 2. yedek sunucusunu cebinden mi karşılamışlar. Hadi bunuda geçiyorum IP anonsu dediğiniz yapı öyle 10 DK içerisinde yönlendirip Vlan kurgulanacak kadar basit olduğunu da düşünmüyorum.
Bana göre gercekliliği yok.

Mubağla yapıyorsunuz anlıyorum ama buradaki bazı kişiler gerçek olduğunu düşünecek bunun.
Kesinlikle katılıyorum fakat, bu işi yapan kişinin tam olarak hangi verileri transfer etttiği veya ne kadarlık bir data aktardığını bilmiyoruz. Toplasanız 50GB lik bir veriyi ben size 2dk içinde online yaparım. Ayrıca IP anonsu yapıldığından bahsetmemiş. Lokasyonun Fransadan, Almaya olarak gözükeceğinden bahsetmiş. Muhtemelen MultiDNS kullanarak tüm IP leri değiştirmişlerdir.
Günümüz teknolojilerinde artık bir dedicatedin bile yedeğini almak çok zor değil. Bu tür işlerler için bir çok ücretli ve başarılı hizmetler mevcut. Dediklerinize katılıyorum fakat yine de bu işi yapan kişinin neleri nasıl ve ne zaman yaptığı bilgisi önemli o yüzden çok emin konuşmamak lazım.