AlperenYavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kumar falan değil. Kripto paralara kumar diyosan en büyük kumar cebimizdeki kağıt ve metal paralar İnsanlar herşeye kumar, faiz, günah cart curt diyorlar ama cayıt cayır da kullanıyorlar.
Cepteki para ile coinleri aynı kefeye koymak Para merkeziyetçi olsa bile (sonuç itibariyle ülkeleri temsil eder) herhangi bir paranın günlük %100+- oynaklık gösterdiği durumlarda yaşanacak olanlar ile coinlerdeki dalgalanmalar bir tutulmamalı.

Bir de faiz/kumar/günah üçgeni ile insanların kullanıyor olmasını bir tutmak İnsanların cayır cayır kullanıyor olması faiz ya da kumarın İslam'a göre günah olduğu gerçeğini değiştirmez. Hem cehenneme de adam lazım

Keza oradaki kumar meselesi günahından sevabından değil de şans/risk vs gibisindenmiş gibi görülüyor.